Kleding collectie van Annelien Coorevits "Loved by Miracles"

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Kleding collectie van Annelien Coorevits "Loved by Miracles"

The word is out... Loved by Miracles wordt ons nieuwe paradepaardje van het najaar!

Eindelijk mogen we jullie dit leuke nieuws vertellen. Miracles by Annelien Coorevits breidt uit met een prachtige kleding collectie! Naast de uitgebreide juwelen en accessoire lijn komt Miracles nu ook op de markt met kleding voor mama's en meisjes: Loved by Miracles. De collectie is met veel oog voor detail ontworpen en gemaakt van kwalitatieve materialen. Je vindt er de leukste mama-dochter outfits. Kan je ook al niet meer wachten om jezelf en jouw dochter in dezelfde outfit te hullen? Dan moet je nog wel even geduld hebben...

loved by miracles

loved by miracles


Annelien Coorevits draagt een lange witte strapless jurk die perfect geschikt is voor warme vakantiedagen. Elena draagt een korte witte jurk in dezelfde stijl als haar mama. We love it!

 

We moeten nog even wachten want de lancering van Loved by Miracles is pas voor de zomer 2018. De levering verwachten we eind december 2017 en dat zullen we ongetwijfeld ook aankondigen op onze social media. Enkele weken geleden zijn de we de collectie al gaan uitkiezen en ze is PRACHTIG! Maar de exacte stuks blijven nog even geheim. Enkel deze foto mogen we jullie al laten zien:

loved by miracles

loved by miracles

  

Uiteraard verwachten we eerst nog de wintercollectie dewelke in augustus zal gelanceerd worden. Naast een uitgebreid gamma aan juwelen, zal je prachtige nieuwe capes kunnen terugvinden met nepbont... alvast één van onze favorieten! Verder zitten er ook héle leuke nieuwe stuks in voor meisjes zoals kleine rugzakjes die perfect zijn voor school. Iets om naar uit te kijken dus! 

Wij laten Annelien zelf aan het woord over haar collectie:

 

Bron video: http://www.tendens.tv

Er staan dus nog heel wat leuke initiatieve op de planning bij Annelien en haar team. 'Loved by Miracles' is vanaf december te shoppen op https://www.luxedy.com/collections/miracles-by-annelien-coorevits

 

RELATED ARTICLES