Miracles by Annelien Coorevits

Miracles by Annelien Coorevits AC Collection

De collectie waar het allemaal mee begon... In deze collectie vind je fijne basis stukken gemaakt van kwalitatieve materialen als staal, 925 sterling zilver, Swarovski stenen en leder. De klassiekers in de collectie kunnen naar hartelust gecombineerd worden met de meer trendy stuks.

Shop de collectie >>

Miracles by Annelien Coorevits  

 

Temptation Collection

Deze collectie bevat on trend armbanden, oorbellen en kettingen. In de tropische setting van Thailand haalde Annelien inspiratie voor haar Temptation collectie! Je vindt er erg leuke armbanden in leder, met dierenprints en fijne kristallen. En dit allemaal voor een erg leuk prijsje!

Shop de collectie >>

Miracles by Annelien Coorevits Temptation

 

Interieur

De juwelencollectie werd al snel aangevuld met enkele interieurspullen. Je vind in deze collectie heerlijk reukende geurkaarsen, geurstokjes, toilettasjes en handige juwelendoosjes.

Shop de collectie >>

geurkaarsen miracles

 

Handtassen en clutches

Tijdloos design met een hedendaagse twist, zo kan je de handtassen van Miracles het beste omschrijven. Ze worden regelmatig aangevuld met nieuwe modellen en kleuren. Deze tassen zijn erg gegeerd dus wees er snel bij!

Shop de collectie >>

Miracles by Annelien Coorevits handtassen

 

 

Limited Edition 

Een super de luxe collectie oorbellen! Deze chique oorbellen zijn afgewerkt met talrijke kristallen. Ze zijn ideaal voor een classy party, een huwelijk of de eindejaarsfeesten!

Shop de collectie >>

Limited Edition collectie Miracles by Annelien Coorevits

 

Miracles by Elena for kids

Voor kleine meisjes die zich net als mama willen kleden! De kindercollectie van Miracles. Je shopt de armbandjes en handtasjes al vanaf 9,95 euro.

Shop de collectie >>

Miracles by Elena for kids

 

Handmade collection

In de Handmade collectie wordt er gebruik gemaakt van half-edelstenen en 18 karaat gouden platings. De collectie werd met veel zorg met de hand gemaakt.

Shop de collectie >>

Miracles by Annelien Coorevits handmade collection

 

  

 Bekijk alle +200 items van Miracles >>