Klant in de kijker: Natalie, een powervrouw met pit

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Klant in de kijker: Natalie, een powervrouw met pit

Natalie is 41 jaar, heeft een zoontje van 13 en twee pluskindjes van 7 en 10 jaar. Naast een druk gezinsleven komt daar nog drukke job met veel verantwoordelijkheid bij. Natalie is CFO van Moooi, een internationaal designmerk. In haar vrije tijd gaat er veel tijd naar de kids en hun hobby’s. Zo staat Natalie elk weekend naast het voetbalveld om haar zoontje aan te moedigen. Wanneer de kindjes niet thuis zijn, maken Natalie en haar man tijd voor elkaar en ontdekken ze graag nieuwe restaurants.

 

Grootste struggle met kleren kopen: de juiste broeken vinden

Acht jaar geleden verloor Natalie 30 kilo. Door de jaren heen kwamen er stelselmatig terug wat kilo’s bij. “Ik kijk soms met heimwee terug naar die periode. Niet omwille van die 30 kilo minder, maar vooral omdat het toen zo gemakkelijk was om te shoppen voor mezelf.” Wat Natalie nu moeilijk vindt aan kleren kopen voor zichzelf? Tijd vinden en goede broeken vinden. “Als ik dan eens een goede broek vind, is dat toch altijd een soort van ‘Eureka’-moment,” zegt ze lachend.

Ik vind het dus best spannend wanneer Natalie uit de make-up stoel komt en klaar is voor de outfits die ik voor haar selecteerde, want er zitten twee broeken tussen! Maar die spanning was voor niets nodig want beide outfits waren meteen spot on

 

Twee Luxedy-looks voor Natalie

Natalie is een sterke vrouw in een hoge functie, de outfits mochten dus ook een stevige portie kracht uitstralen. Daarom selecteerde ik de pink power suit van Ydence. De broek loopt vanaf het breedste punt op de heupen recht naar beneden, waardoor dit model super flatterend is voor dames met iets zwaardere bovenbenen. Het jasje valt dan weer wat langer, waardoor het bovenlichaam optisch wordt verlengd en de zakjes leggen het accent op de taille. 

 

De tweede outfit is echt een top najaarslook! Een stoer model met lederlook in een prachtig dieppaarse kleur doet meteen uitkijken naar frisse herfstwandelingen en ook deze broek zit Natalie als gegoten.

Wanneer ik aan Natalie vraag wat ze van de stylingsessie vond, vertelt ze dit: “Ik vond het heel empowering. Leuk om eens in de watten gelegd te worden en als klap op de vuurpijl niet een maar zelfs twee broeken vinden die me passen, ik kocht meteen de hele outfit erbij!”

Wil jij binnenkort ook eens Luxedy ‘model for a day’ zijn? Binnenkort doen we een nieuwe oproep dus houdt zeker onze sociale media in de gaten!

 



RELATED ARTICLES