OUR STORY

Webshop met een persoonlijke touch

Bijna negen jaar geleden startte het Luxedy avontuur! De visie was erg simpel: prachtige juwelencollecties verzamelen die luxueus zijn én toch betaalbaar. De juwelen collecties werden al snel uitgebreid met enkele hippe kledingmerken. Hier kiezen we steevast voor eigentijdse merken die comfortabel zijn en betaalbaar. Ons doel is om klanten op dagelijkse basis te inspireren door leuke outfit suggesties te laten zien en fashion tips te delen. 

Ondertussen hebben we ook al vijf jaar een fysieke winkel in Heide waar we onze klanten nog beter kunnen helpen. Je wordt hier met plezier verwelkomt door Lynn, Esther, Morgan, Judith en Dorien.

luxedy

ONZE MISSIE

100% jezelf zijn

Je hoeft niet élke trend klakkeloos te volgen. Daarvoor ben je bij Luxedy ook niet aan het juiste adres. Wij willen een aanbod creëren met tijdloze stuks die perfect geschikt zijn voor jouw lichaamstype. We focussen op kwalitatieve materialen en goede pasvormen, ook voor dames mét vrouwelijke vormen. Op deze manier willen wij ons dan ook onderscheiden. 

Zo kwam er bij het openen van de winkel al snel naar voren dat veel vrouwen problemen hebben met het vinden van een perfect passende jeans of broek. We zijn dan ook heel blij dat onze merken hierin meedenken en inmiddels kunnen wij de meeste broeken al aanbieden tot maat 44. Maar hier is zeker nog ruimte voor verbetering. We blijven op zoek gaan naar die perfécte pasvormen! 

Wij willen kwaliteit bieden, stuks waar je jaren van kan genieten én moeiteloos kan combineren met kleding die al in jouw kast hangt.

MEET DORIEN - THE FOUNDER

“Een volle kleerkast en niets om aan te trekken?”

Veel van onze klanten vaak bang dat ze te weinig kleding hebben. Maar wist je dat je 80% van de tijd, maar 20% van je kleding draagt?

Enkel als je hélemaal zeker bent van een kledingstuk, dan zullen we dit met veel plezier aan jou verkopen. Wij willen de focus houden op kleding die jou blij maakt. Mensen schrikken er ook altijd van dat mijn eigen kleerkast helemaal niet afgeladen vol zit. Ik kan ook heel gemakkelijk afscheid nemen van kleding die ik niet meer draag. 

Vroeger had ik veel meer kleding en toch had ik altijd het gevoel dat ik niets had om aan te trekken. Met een minder volle kleerkast - gevuld met stuks die mij écht staan - voel ik veel meer rust. Als ik mijn kleerkast open trek dan zie ik alleen maar favorieten! En dit wil ik ook voor onze klanten!

meet the founder

OUR TEAM

Meet our team

Zien we jou snel een keertje in de winkel? Lynn, Esther, Morgan, Judith en ikzelf helpen jou met plezier verder. We kijken er naar uit jou te verwelkomen in Heide! 

Dorien

Luxedy founder sinds 2016

Esther

Energiek en het hart op de tong. Wanneer Esther jou helpt, zal je nooit met een miskoop naar buiten gaan. 

Lynn

Geduldig en top styliste.
Lynn kent onze collecties door en door. Ze heeft maar een woord nodig om jouw perfecte outfit bij elkaar te zoeken. 

???

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou?

Stay In Touch

Luxedy
Heidestatiestraat 76
2920 Kalmthout (Heide)
 Belgium

Openingsuren:
Dinsdag tot vrijdag 11-18u en zaterdag 10-18u

Is de winkel wat te ver voor jou? Geen probleem, shop rustig online en wij verzenden jouw bestelling naar jouw thuis of naar een ophaalpunt in jouw buurt.

Contact:
info@luxedy.com
+32 470 36 55 56 (Whatsapp)