Winkelwagen

Sluit & verder shoppen

Privacy Policy

Privacy beleid van Luxedy

Laatste update 18 mei 2017.

Welkom bij Luxedy! Jouw privacy vinden wij belangrijk. Dit Privacy Beleid werd dan ook geschreven om jou beter te doen begrijpen hoe wij jouw gegevens verzamelen, bewaren en beschermen.

Wij willen onszelf ook niet verstoppen! Luxedy is een bedrijf geregistreerd op naam van Dorien Claes onder het BTW nummer BE0809.766.985. De hoofdzetel is gelegen op Lambermontplaats 18 bus 1, 2000 Antwerpen, België.

Wij zijn commercieel actief op www.luxedy.com (de "website"). In dit Privacy Beleid betekenen de verwijzingen naar "u" elke persoon die Luxedy of de website gegevens verstrekt. Door het bezoeken van onze website aanvaard en accepteer je het hieronder uitgeschreven Privacy Beleid en de Luxedy Algemene Voorwaarden

 

Bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Luxedy hecht veel belang aan de privacy van de gebruiker van zijn website en respecteert daarom de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake de verwerking van persoonsgegevens. Wij zullen enkel maar informatie verzamelen wanneer dat voor ons noodzakelijk en relevant in de communicatie naar u toe. Wij zullen ook nooit jouw gegevens ter beschikking stellen van derden, tenzij je daarvoor expliciet jouw toestemming hebt gegeven. Zo maken we jouw naam en adresgegevens wel over aan DPD of bpost, om jouw pakket op de juiste bestemming te kunnen afleveren.

De Luxedy website is vrijblijvend te bezoeken en daarbij kan u informatie raadplegen zonder het doorgeven van persoonlijke gegevens. Als u echter overgaat tot het aankopen van producten uit onze webshop, dan bieden wij de mogelijkheid om u te registreren met een account en persoonlijke informatie (waaronder naam, adres, e-mailadres, telefoonnumer) in te vullen. 

Luxedy verzamelt de door u verstrekte persoonlijke gegevens en behandelt ze in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998. Hierin wordt rekening  gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. De gegevens worden behandeld als vertrouwelijke informatie en worden noch uitgewisseld, noch verhuurd, noch verkocht aan derden, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten.

Welke informatie wordt er door Luxedy verzameld?

Uw naam, firma naam (optioneel), adres, telefoonnummer (optioneel):

    • We hebben deze informatie nodig om onze diensten correct en naar behoren te kunnen leveren: om u als klant te kunnen identificeren, uw bestelling te kunnen verzenden, een factuur te sturen en u eventueel te kunnen contacteren.
Wij vragen u ook om uw email adres:
    • Op deze manier kunnen wij u geïnformeerd houden met betrekking tot de status van uw bestelling. 
    • U kan ook opteren om onze nieuwsbrief te ontvangen. Deze houdt u op de hoogte van onze nieuwste leveringen, collecties, klantenvoordelen,... U kan zich ten allen tijde uitschrijven voor deze mailings indien u ze niet meer wenst.

Wij verzamelen ook informatie over de webpagina's die u bezoekt. Wij verzamelen data over wanneer u inlogt in uw account. Wij registreren ook welk toestel u gebruikt, welke browser en uw IP adres. Wij hebben deze informatie nodig om uw gebruiksgemak op de website te verhogen en onze diensten te verbeteren.

Er worden nooit kredietkaartgegevens door Luxedy bewaard. Wij kunnen enkel zien met welk betaalmiddel u heeft betaald. Betaalgegevens worden niet door Luxedy opgeslagen. De financiële transacties worden direct afgehandeld door onze een van onze betrouwbare betaalpartner:

    • Paypal
    • Betalingen via Bancontact en iDeal worden beveiligd door Mollie
    • Betalingen via Mastercard en Visa worden beveiligd door Braintree
    • Bankoverschrijving
Deze gegevens worden verzameld met het oog op het uitvoeren van financiële transacties met betrekking tot uw online aankopen.

 

Uw persoonsgegevens

U kan uzelf, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. U kan zich hiervoor wenden tot info@luxedy.com.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. U  kan op elk ogenblik vragen dat uw persoonsgegevens uit het bestand van Luxedy verwijderd worden. U kan zich hiervoor wenden tot info@luxedy.com.

Door de website van Luxedy te gebruiken, aanvaardt u de op dat ogenblik geldige privacybeleid en gebruikersvoorwaarden. Luxedy behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik dit privacybeleid te wijzigen, aan te passen of te vervangen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aldus raadzaam deze privacyverklaring regelmatig na te lezen.

  

Cookies

De website van Luxedy kan gebruik maken van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone bewaard worden. Deze dienen om jouw volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. Deze cookies worden elke keer gelezen door uw browser (zoals Firefox, Chrome, Internet Explorer,...) wanneer u onze website bezoekt. U kan het gebruik van cookies uitschakelen in uw browserinstellingen. Hou er wel rekening mee dat daardoor het bezoek aan deze website minder vlot kan verlopen.

1. Directe cookies hebben verschillende doelstellingen:

    • Het onthouden van login gegevens.
    • We weten hoeveel keer je onze site hebt bezocht.
    • Het onthouden van items die je eerder in het winkelmandje hebt geplaatst.

    2. Een 'third party cookie' volgt een gebruiker langere tijd over de website en is zo in staat om een profiel van jouw internetgebruik op te bouwen. Deze cookies worden gebruikt om gerichte online campagnes te voeren. Een advertentienetwerk plaatst dan via een site van derden een cookie op jouw computer, tablet of smartphone. Deze cookie kan door het netwerk worden uitgelezen op verschillende websites die zich binnen het advertentienetwerk bevinden. 

     

    Google analytics

    De Luxedy website maakt gebruik van dienst van Google Inc., zijnde Google Analytics. Google Analytics maakt gebruik van cookies om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerde analyses weer te geven (inclusief uw IP-adres). De gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website wordt naar een server van Google verzonden en opgeslagen. 

     

    SSL certificaat

    Wij beschikken over een SSL certificaat. Wat wil dit zeggen? Wanneer je een bestelling plaatst of jouw gegevens aanpast in jouw gebruikersaccount gebruiken wij een Secure Socket Layer (SSL) encryptie. Dit is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server van onze webshop en uw internet browser (zoals Firefox, Chrome, Internet Explorer,...). Op deze manier kunnen uw login gegevens en uw betaalgegevens zoals wachtwoorden, kredietkaartnummers en persoonsgegevens veilig worden gebruikt. 

    Hoe weet u wanneer u op een beveiligde website surft? U ziet https:// (in plaats van http://) in de url in uw browser. 

     luxedy ssl certificate

     

    Disclaimer

    Deze privacyverklaring valt onder de Belgische wetgeving.

    Meer informatie over de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995, vindt u terug op http://www.privacy.fgov.be.

    Vanaf mei 2018 zal er een nieuwe privacy wetgeving van kracht zijn, die nog nauwer toekijkt op het respecteren van jouw privacy. Wij blijven bij Luxedy deze ontwikkelingen van dichtbij volgen en doen er alles aan om aan deze nieuwe richtlijnen te voldoen. 

     

    Vragen 

    Heb jij vragen omtrent het Privacy Beleid van Luxedy of mocht je verdere verduidelijkingen wensen, laat het ons weten en stuur een mail naar info@luxedy.com.

    Join our Mailing List

    Schrijf je in en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

    Winkelwagen

    Subtotaal: €0.00

    Jouw winkelwagen is nog leeg.