Verzending & retour

VERZENDING

Alle verzendingen gebeuren via bpost en koerierdienst DPD. Van zodra wij jouw betaling hebben ontvangen doen wij ons uiterste best om dezelfde dag jouw pakje nog te verzenden. Voor vertragingen van bpost en DPD zijn wij niet aansprakelijk. Wij zijn steeds op zoek naar de beste verzendtarieven, zo maken we online winkelen extra voordelig en leuk! Zeker als je de hoge brandstofprijzen, parkingkosten én jouw kostbare tijd incalculeert!

Bestellingen boven een bedrag van 75 euro worden altijd gratis verzonden naar een ophaalpunt in België en Nederland! (*) 

           

 

BELGIE 

Duurtijd: 1 tot 2 werkdagen* 

 • Zelf ophalen in DPD Pickup parcelshop of bpost ophaalpunt - 4,95 euro : Levering in Pickup parcelshop shop in jouw buurt, altijd met tracking code. Geef het gekozen afleverpunt door in de commentaar bij jouw bestelling of wij kiezen automatisch het meest dichtstbijzijnde. Zoek hier uw parcel shop in België! Je wordt door DPD op de hoogte gebracht wanneer het pakje kan worden afgehaald. Het pakket blijft 7 dagen ter plaatse om op te halen. Ga je het niet tijdig ophalen dan worden opnieuw verzendkosten van 4,95 euro aangerekend om opnieuw te verzenden. Beslis je om jouw order te annuleren, dan worden 9,95 euro administratiekosten gerekend. 
 • DPD levering Thuis of op Kantoor - 5,95 euro: Levering van jouw pakje naar het opgegeven leveringsadres, altijd met tracking code. DPD informeert je op voorhand per email over de dag van levering. Op de dag zelf wordt je geïnformeerd over het tijdsvak van 1 uur waarin jouw pakket zal toekomen. Toch de DPD chauffeur gemist? Jouw pakje wordt geleverd in de dichtste DPD Pickup parcelshop en je kan het vaak de dag zelf nog ophalen.
 • GRATIS: Ophaling in de winkel in Heidestatiestraat 76, Kalmthout en bestellingen boven een bedrag van 75 euro.

 

NEDERLAND 

Duurtijd: 1 tot 5 werkdagen*

 • Zelf ophalen in DPD Pickup parcelshop - 6,95 euro : Levering in Pickup parcelshop shop in jouw buurt, altijd met tracking code. Geef het gekozen afleverpunt door in de commentaar bij jouw bestelling of wij kiezen automatisch het meest dichtstbijzijnde. Zoek hier uw parcel shop in Nederland! Je wordt door DPD op de hoogte gebracht wanneer het pakje kan worden afgehaald. Het pakket blijft 7 dagen ter plaatse om op te halen. Ga je het niet tijdig ophalen dan worden opnieuw verzendkosten van 6,95 euro aangerekend om opnieuw te verzenden. Beslis je om jouw order te annuleren, dan worden 11,95 euro administratiekosten gerekend. 
 • DPD levering Thuis of op Kantoor - 8,50 euro : Levering van jouw pakje naar het opgegeven leveringsadres, altijd met tracking code. DPD informeert je op voorhand per email over de dag van levering. Op de dag zelf wordt je geïnformeerd over het tijdsvak van 1 uur waarin jouw pakket zal toekomen. Toch de DPD chauffeur gemist? Jouw pakje wordt geleverd in de dichtste DPD Pickup parcelshop en je kan het vaak de dag zelf nog ophalen.
 • GRATIS: Ophaling in de winkel in Heidestatiestraat 76, Kalmthout, België en bestellingen boven de 75 euro.

*Voor vertragingen bij BPOST of DPD zijn wij niet aansprakelijk. 

 

BELANGRIJK Controleer direct na de ontvangst van jouw artikelen of de bestelling compleet is. Als dit niet zo is of er is een probleem vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@luxedy.com. 

 (*) Een gratis verzending wordt slechts 1 keer aangeboden. Wanneer u een foutief adres opgeeft en dit niet tijdig meldt, dan dienen er voor een 2e poging wel verzendkosten te worden betaald.

 (*) Indien u het pakje niet tijdig gaat ophalen in de DPD Pick Up Parcel Shop of Bpost ophaalpunt wordt dit ook slechts opnieuw verzonden na betaling van verzendkosten volgens de tarieven hierboven vermeld. (Zie Algemene Voorwaarden voor meer details)

 (*) Wanneer het pakket niet werd opgehaald worden steeds de verzend en retourkosten in rekening gebracht. 

 (*) Wanneer u beslist uw bestelling te annuleren, dan worden administratiekosten in rekening gebracht. 

 

RETOUR

Het kan natuurlijk altijd dat je niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling. Als jouw bestelling niet naar wens is en je wilt retourneren dan kan je dit doen door ons een mailtje te sturen. 

 

Retourneervoorwaarden

 • Items die niet 100% naar wens zijn kan je binnen de 14 dagen terug bezorgen. Stuur tijdig een mailtje naar info@luxedy.com om jouw retour aan te kondigen. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de bestelnummer en uw telefoonnummer. 
 • Gelieve de producten in de originele verpakking terug te sturen. Goederen kunnen geretourneerd worden indien deze niet werden gebruikt en zich in de originele staat bevingen met de originele labels en/of etiketten. 
 • U draagt de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen. 
 • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
 • Producten die met korting werden aangekocht worden nooit terugbetaald.

 

Terugbetaling

De retourzending wordt onmiddellijk door Luxedy gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel terugbetaald. Verzendkosten worden nooit terugbetaald. Binnen de 2 weken kan je een terugbetaling verwachten. 

 

Retour adres

Luxedy
T.a.v. Dorien Claes
Heidestatiestraat 76
2920 Kalmthout
België