Onderhoud Elie Beaumont uurwerk

Jouw Elie Beaumont uurwerk is met veel vakmanschap en oog voor detail ontworpen en vervaardigd. Bij ieder uurwerk wordt een lederen zakje geleverd en een stevige cadeau doos. Deze zijn ideaal om het uurwerk te bewaren wanneer het niet wordt gedragen. 

Het bandje van het uurwerk is gemaakt van een premium leder. Een eigenschap van leder is dat het natuurlijk verkleurd bij het dragen. Dit geeft het uurwerk alleen nog maar meer karakter na verloop van tijd. 

Om jouw Elie Beaumont uurwerk in de beste staat te houden, adviseren wij het volgende:

  • Wij raden aan om contact met water zoveel mogelijk te vermijden. Mocht het uurwerk toch nat worden, dep het dan zo snel mogelijk droog met een schone doek en laat het natuurlijk drogen. 
  • Draai de wijzers nooit tegen de klok in wanneer je deze juist wil zetten. 
  • De Elie Beaumont uurwerken zijn resistent tegen water tot 3ATM. Dit wil zeggen dat het bij normaal dagelijks gebruik bestand is tegen regen en opspattend water. Het is dus niet geschikt om te zwemmen, te douchen, mee in bad te gaan, enz. 
  • Vermijd ook zoveel mogelijk contact met cosmetica zoals parfum, zonnecrème en body lotion. 
  • De uurwerken van Elie Beaumont bevatten een standaard batterij. Typisch gaat de batterij 12 maanden mee. Het uurwerk werd steeds geleverd inclusief een batterij. Wanneer het nodig is om de batterij te vervangen, raden wij aan dit te doen bij een professional. 

 

Er wordt een waarborg geboden van 2 jaar op de uurwerken van Elie Beaumont. De garantie begint op de dag van de aankoop van het uurwerk. Deze garantie covert mogelijke fabricagefouten of defecten in het klokwerk. Slijtage van het bandje, schade aan het glas, verkleuring van de kast of batterijen vallen niet onder deze garantie. Er wordt steeds een garantiebewijs geleverd bij het uurwerk. Bewaar dit steeds goed in het doosje van het uurwerk. 

Geniet van jouw nieuwe Elie Beaumont uurwerk. 

Bekijk alle Elie Beaumont uurwerken.

 elie beaumont