Retourneren

Het kan natuurlijk altijd dat je niet helemaal tevreden bent met jouw online bestelling. Als je bestelling niet naar wens is en je wilt retourneren dan kan je dit doen door ons een mailtje te sturen. 

RETOURNEERVOORWAARDEN

  • Items die niet 100% naar wens zijn kan je binnen de 14 werkdagen terug bezorgen. Stuur tijdig een mailtje naar info@luxedy.com om jouw retour aan te kondigen. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de bestelnummer en uw telefoonnummer. 
  • Gelieve de producten in de originele verpakking terug te sturen. Goederen kunnen geretourneerd worden indien deze niet werden gebruikt en zich in de originele staat bevingen met de originele labels en/of etiketten. 
  • U draagt de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen. 
  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Producten die met korting werden aangeboden kunnen niet geruild worden.

TERUGBETALING

De retourzending wordt door Luxedy gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel met u verrekend. U kan binnen de 2 weken een terugbetaling op uw rekening verwachten. De verzendkosten worden niet terugbetaald. 

Items in solden worden nooit terugbetaald.

RETOUR ADRES

Luxedy

Heidestatiestraat 76
2920 Kalmthout
België