We love Belgian Jewelry Designers ►► Laurence Delvallez

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments

 

We love Belgian Jewelry Designers ►► Laurence Delvallez 

 

EINDELIJK!! We hebben een op en top Belgische collectie in ons assortiment! De West-Vlaamse Laurence Delvallez studeerde juweelontwerp in Antwerpen en wanneer een dame met vakkennis en een feilloos stijlgevoel zich op het ontwerpen van sieraden toelegt, kan dit alleen maar een prachtig resultaat opleveren! Al sinds 2006 kan je haar creaties kopen en wij zijn heel erg blij dat wij haar collectie vanaf vandaag ook in onze webshop mogen aanbieden. 

Laurence houdt van soberheid én van tegenpolen. Haar juwelen zijn het summum van hedendaagse chic! Elk juweel in haar collectie getuigt van haar onmiskenbaar gevoel voor esthetiek. De muze van Laurence is zowel de vrouw in het algemeen, als tijdloze elegantie in het bijzonder. De zakelijke chic van een zwart of wit mantelpak, het comfort van tweed, de geraffineerde charme van vieux-roze en satijn: de juwelen van Laurence accentueren vooral de persoonlijke stijl van een vrouw die haar inspireert...

Elk seizoen laat deze elegante dame haar creativiteit de vrije loop... met een schitterende juwelen collectie als resultaat. Enkele maanden geleden zijn we door Laurence Delvallez uitgenodigd in Waregem om de herfst/winter collectie te komen bekijken. We waren op slag verkocht bij het zien van zoveel moois! De liefhebbers van rosé goud mogen hun hartje ophalen want alle juwelen zijn rosé goud afgewerkt.

Het eerste deel van de collectie staat nu online: bekijk ze op www.luxedy.com/collections/laurence-delvallez! Alle juwelen worden handgemaakt dus is het nog even wachten op de volgende levering, maar wij houden jullie zeker op de hoogte. 

 

Hier alvast een eerste overzicht van de collectie:

 

Armbanden uit de Siri lijn.

 

Alle Laurence Delvallez juwelen worden geleverd in een luxueuze cadeauverpakking.

 

 

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES