3 new brands: Abbacino, Silis & Zag Bijoux

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
3 new brands: Abbacino, Silis & Zag Bijoux

 

Het zijn weer drukke maanden geweest! We hebben maar liefst 3 nieuwe merken toegevoegd aan onze shop! 

Silis

Laten we beginnen bij het Belgische merk dat we vanaf september mogen aanbieden: Silis. Het merk is opgericht in november 2011 door de Belgische ontwerpster en ambitieuze onderneemster Karen Bussé. De naam refereert naar 'silly' en voor Karen betekent dit 'crazy/fun/hapiness/love'. En dat vertegenwoordigt het merk helemaal! Je kan direct merken dat haar ontwerpen rechtstreeks uit haar hart komen en bovendien wordt dit vlekkeloos gecombineerd met de laatste trends. En (niet onbelangrijk!) Silis is dan ook nog eens erg betaalbaar vanaf 15 euro per stuk! 

Alle armbanden zijn prima met elkaar te combineren. De Silis snake armbanden bestaan telkens uit een setje van een armband met een fijne schakel en een armband met een groffe schakel. Maar bij ons kan je zo ook apart kopen. 

Get addicted!!

Shop jouw Silis armbanden hier!

 

Abbacino

Verder zijn we ook heel blij een nieuw handtassen merk te mogen voorstellen: Abbacino. Dit Spaanse merk met de hoofdzetel op Mallorca is inmiddels 14 jaar geleden opgericht maar toch nog vrij onbekend in België. Hier gaan wij uiteraard verandering in brengen als een van de enige online verkooppunten in België. ;-)

In ons assortiment 'Fall Legends' hebben we zowel echt lederen tassen (de Premium collection) als tassen in hoogwaardig imitatieleder. We hebben enkele ruime functionele handtassen geselecteerd die uitermate geschikt zijn voor dagelijks gebruik, om mee te nemen naar het werk of naar de les. Daarnaast hebben we ook een aantal erg mooie clutches uitgekozen die perfect zijn voor een avondje uit. Er wordt bij alle clutches ook een bijpassende draagriem geleverd. 

Alle Abbacino tassen hebben een bijzonder touch: zilveren afwerking, tassels, python print, dierenvachtjes (fake natuurlijk!), patchwork,...

Ontdek de prachtige tassen van Abbacino in onze shop (klik hier).

 

 

 

Zag Bijoux

 

Tenslotte zijn we nu ook de trotse verdeler van het Franse merk ZAG Bijoux. Alle juwelen van ZAG zijn handgemaakt in Parijs van hoogwaardig stainless steel. Er wordt zelfs een garantie van 2 jaar geboden op alle items! We hebben een ruim assortiment van armbanden en kettingen in zilver, goud en rosé goud. We hebben ook enkele ringen die we aanbieden en binnenkort komen er ook oorbellen bij! 

Draag de ZAG sieraden om uw vrouwelijkheid en stijl te benadrukken. Kies voor een infinity teken, vleugeltjes, arabesk motieven, pistooltje en zooooveel meer fijne prints! Luxedy houdt van dit merk omdat het fijne elegante juweeltjes biedt tegen betaalbare prijzen en volledig in de trend van het seizoen. 

Shop jouw Zag Bijoux juweel nu hier!

 

 

 

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES