We love Belgian Jewelry Designers ►► Mya Bay

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments


 

We love Belgian Jewelry Designers ►► MYA BAY

 

 

Jong, hip en stijlvol, zo kunnen we best de juwelen van MYA BAY omschrijven! Het design is strak en sober en je kunt ze gemakkelijk matchen met elkaar. We gaan zelfs voor combinaties met zilver, goud en rosé goud met daartussen enkele knallende accenten. 

In iets meer dan een jaar tijd is dit Belgische merk uitgegroeid tot een zeer populaire brand bij fashionista's.  De Luikse ontwerpster Sophie Johnen haalde haar inspiratie voor de huidige collectie uit haar vele reizen die ze de afgelopen tijd maakte. In de juwelen zitten vaak boodschapjes verwerkt die je doen wegdromen naar jouw geliefde, vrije momenten, vrienden en vakantie! Dit is waar het om draait bij MYA BAY... Confidence, love, good vibes & happiness!! 

 

In onze collectie namen we de ringen en armbanden op, ze zijn allemaal 'very stackable' en hebben een hoog rock-gehalte! De ringen zijn in maat verstelbaar en zijn dus ideaal om cadeau te geven. Maar je kan ze dus ook afwisselend aan een verschillende vinger dragen of gebruiken als knuckle ring. 

 

   

 

Alle juwelen worden handgemaakt in Zwitserland en zijn gemaakt van een hoogwaardig staal. 

Bekijk de collectie in onze webshop (klik hier). 

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES