3 redenen om te kiezen voor Lofty Manner

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
3 redenen om te kiezen voor Lofty Manner

Sinds december kan je een nieuw leuk merk bij ons shoppen: Lofty Manner! De eerste feestcollectie was meteen een schot in de roos in onze winkel én op de webshop. 

Sinds 2012 is de Nederlandse oprichter Michael Vinke volop bezig met Lofty Manner op de fashion kaart te zetten. Dit leuke kledingmerk voor dames is bedoeld voor een breed scala aan vrouwen.

lofty manner

 

1/ High fashion

Het merk heeft als hoofddoel het bieden van een high fashion collectie tegen high street prijzen. Lofty Manner biedt de ideale mix tussen betaalbaarheid en exclusieve designs... altijd volgens de laatste trends. 

Lofty Manner richt zich op de onafhankelijke, sterke vrouw. Ze is fashion-forward en wil zich trendbewust kleden voor een betaalbare prijs. Zo gaat zij vol zelfvertrouwen naar iedere gelegenheid.

lofty manner 

2/ Elke maand nieuwe collectie

Elke maand komt er een nieuwe collectie beschikbaar. De stuks uit deze verschillende capsule collecties zijn onderling altijd heel gemakkelijk te combineren. De productie is volledig in eigen handen in het eigen Lofty Manner atelier. 

lofty manner 

3/ Boutique merk

Lofty Manner biedt een 'total look' die door de draagster helemaal zelf samen te stellen is. Je kan zowel gaan voor een super vrouwelijke als meer nonchalante stijl. Het merk biedt unieke items en het gevoel van een boutique merk.

lofty manner

 

>> SHOP LOFTY MANNER HIER <<

 

RELATED ARTICLES