First arrivals FW15... Laurence Delvallez

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments

 

First arrivals FW15... Laurence Delvallez

Enkele maanden geleden konden jullie op onze Luxedy Instagram al een sneak peek zien van de nieuwe collectie van Laurence Delvallez. We werden weer enorm hartelijk ontvangen door Laurence en haar team in de prachtige showroom in Waregem. Kiezen uit de honderden prachtige stuks was weer een heuse uitdaging! Maar we zijn ervan overtuigd dat jullie de nieuwe collectie geweldig gaan vinden. 

Alle juwelen van Laurence Delvallez worden ontworpen en met de hand gemaakt in België, wat voor ons een enorme plus is! Laurence kiest er ook bewust voor om alles in eigen atelier te maken om zo te kunnen hoeden over de kwaliteit van haar unieke brand. 

Zoals steeds werkt Laurence Delvallez met 3 grote inspiratiebronnen voor haar collectie. De Velvet collection staat nu reeds online. Hierin werkt ze voornamelijk met grijze, zachtroze (denim)blauw en khaki tinten. De basis van de juwelen is zoals steeds rosé goud. De andere 2 thema's -Nature collection en de Aspen collection- volgen snel. Alle juwelen worden met de hand gemaakt dus is het nog even wachten op de rest van de collectie, neem dus zeker regelmatig een kijkje! 

En nu... lekker shoppen maar!

 

 

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES