+50 nieuwe Zag Bijoux!

Voor de 2e keer dit jaar hebben we alweer een nieuwe Zag Bijoux collectie voor jullie klaarstaan! Jullie krijgen maar geen genoeg van dit leuke Parijse merk. We hebben weer een leuk aanbod van Zag Bijoux kettingen, Zag Bijoux oorbellen en Zag Bijoux armbanden

zag bijoux oorbellen

Waarom Zag Bijoux shoppen?

  • De juweeltjes zijn gemaakt van kwalitatief roestvrij staal. Dit heeft als voordeel dat ze bestendig zijn tegen water. Dus het is geen probleem om jouw juweeltjes te dragen in de douche of tijdens het sporten. 
  • Er wordt 2 jaar garantie geboden op de plating. 
  • De juwelen van Zag Bijoux zijn anti-allergisch dus ook wanneer je snel last hebt van allergieën kan je deze juwelen zonder probleem verdragen. 
  • Het zijn de perfecte juweeltjes om onderling te mixen & matchen

 

Wat is er nieuw deze zomer?

We hebben enkele leuke setjes voor jullie samengesteld. Denk aan felle zomerse kleuren als turquoise en oranje. Dit in combinatie met palmboompjes zorgt helemaal voor een feel-good momentje!

En we hebben ook enkele leuke enkelbandjes voor jullie! 

zag bijoux rosé

zag bijoux enkelbandje

zag bijoux armband

zag bijoux palmboom

zag bijoux armband

 

Kwaliteit Zag Bijoux

Alle juweeltjes van dit Parijse merk zijn individueel met de hand gemaakt van een hoogwaardig roestvrij staal. Bovendien bestaat de collectie uit juwelen in een duurzame zilveren, gouden of rosé gouden plating. 

Het motto van Zag Bijoux is ongetwijfeld: LESS IS MORE! Ze staan bekend om hun erg fijne ontwerpen. De prijs-kwaliteitsverhouding maakt het helemaal jullie favoriete toppers. 

Ben je toch niet zeker of jouw favoriete armbandjes samen passen? Vraag ons gerust om advies. Wij helpen jou met veel plezier met het samenstellen van een Zag Bijoux juwelen setje. 

>> Shop Zag Bijoux juwelen <<

RELATED ARTICLES