Deze kleuren mogen niet ontbreken in je zomergarderobe 2020

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Deze kleuren mogen niet ontbreken in je zomergarderobe 2020

Het zonnetje trakteert ons al een paar weken op stralende dagen die ons reikhalzend doen uitkijken naar de zomer. Of we die nu zullen doorbrengen in Costa Del Hof of toch in het buitenland, deze nieuwe zomerkleuren smeken om een plekje te veroveren in jouw zomergarderobe!

Mellow Yellow

Deze zachte gele kleur straalt prettig plezier uit en maakt je instant gelukkig. Met deze kleur tover je een glimlach op ieders gezicht, inclusief dat van jezelf! 

mellow yellow

Cement Grey

Deze stijlvolle mix van grijs met gebroken wit maakt van elk stuk een instant chique item. En makkelijk te combineren met eender welke kleur je maar wil. Topkleur voor in jouw kast dus!

cement grijs

 

Faded Denim

Blauw stelt nooit teleur en dat doet ook deze zachte jeanskleur niet. Easy does it (zeker in de zomer!) en dat is exact wat stuks in deze kleur ook uitstralen. Nog afwerken met een paar juwelen en klaar.

denim blue

 

Cinnamon Stick

Deze rode kleur straalt warmte uit en maakt elke outfit tegelijkertijd sweet én spicy. Combineert mooi met beige voor een zachte look en mellow yellow voor nog meer pit.

brick red

 

Ice Cream pop

In de zomer mag het al eens knallen hé! Dat is exact wat je doet met deze truitjes in heerlijke ijsjeskleuren. Ideaal om ‘s avonds over je kleedje of rok aan te trekken wanneer het buiten wat afkoelt. 

ice cream colors

 

Je shopt al deze musthaves nu bij Luxedy! Wacht niet te lang, want deze toppers vliegen de deur uit.

>> BEKIJK HIER DE NIEUWE COLLECTIES <<

RELATED ARTICLES