Hello Kadonation, Bye Bye cadeau stress!

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Hello Kadonation, Bye Bye cadeau stress!

Samenleggen voor alle gelegenheden


Verjaardagen, housewarmings, babyborrels... Het lijkt soms of er elke week wel iets te vieren valt. Mij hoor je niet klagen, die stukken taart, glaasjes cava en suikerbonen neem ik er met plezier bij. Maar bij elke gelegenheid hoort er natuurlijk ook een gepast cadeau.

Dan beginnen de groepsgesprekken: "Wie heeft er inspiratie?", "Wie gaat de cadeau halen?". De shop-a-holic in mij gaat graag de winkelstraat af op zoek naar het juiste cadeautje maar de werkmens in mij heeft er jammer genoeg geen tijd meer voor.

Dan beginnen de money issues: "Kunnen er 4 mensen naar mij storten", "Ik moet nog 10 euro ontvangen van iemand",  "Naar wie moet ik storten? Ik kan niet volgen!". Veelvoorkomende vragen als je met 15 personen een cadeau moet kopen. Resultaat : Chaos.

Thank god zijn wij niet de enige vriendengroep die er soms een chaotische boel van kunnen maken. Onze gebeden zijn verhoord want nu is er eindelijk de perfecte oplossing!


Maak kennis met Kadonation


Het concept is simpel. Maak een groepspotje aan, nodig je vrienden uit, wacht tot het geld is verzameld en overhandig het aan de gelukkige! Hij of zij kan dan zelf een cadeau uitkiezen bij de partners van Kadonation. En ja hoor, Luxedy is vanaf nu één van de officiële partners!


Kadonation


 

Zelf aan de slag met Kadonation


Vanaf nu kun je dus ook bij Luxedy terecht op Kadonation.

Is er binnenkort een vriendin jarig en weet je niet wat kopen?

Maak een groepspotje aan zodat ze zelf gemakkelijk al haar favoriete Luxedy items kan kiezen. Gemakkelijk wordt het niet! Check nu de Luxedy pagina op Kadonation en start vandaag nog!

kadonation

 

 

RELATED ARTICLES