Hoe draag je een haarband?

Met de eindejaarsfeesten voor de deur beginnen we nu ook wel na te denken over ons kapsel! Wij gaan volop voor een haarband tijdens de feesten! Wij gaan voor luxe exemplaren die zijn afgewerkt met fijne strass en kraaltjes. Hoe draag je deze nu zelf? Bekijk zeker de haarbandjes in onze collectie. 

Wij stellen jou 3 manieren voor hoe je jouw haarbandje kan dragen. 

hoe hoofdband dragen

1. Praktisch op de haarlijn

Dit kan zowel met lang als kort haar. Draag het haarband op de haarlijn en speld vast met enkele haarspeldjes. De rest van jouw haar draag je lekker los.

hoodbandje

hoodband

 

2. Boho style op het voorhoofd 

Deze look is niet weg te denken van festivals in de zomer, maar waarom ook niet tijdens de feestdagen? De haarband wordt horizontaal op het voorhoofd gedragen. Dit creeërt een erg romantische boho look. Meestal wordt er gekozen voor iets dunnere haarbandjes. Voor de rest laat je jouw haren lekker los hangen met een nonchalante krul. 

hoofdband

hoofdband

hoofdband

hoofdbandje

 

3. Nonchalant opgestoken

Dit is zeker onze favoriete look. Draag het hoofdbandje op de haarlijn en steek de rest van jouw haar nonchalant op. Je creëert op slag een super chique look zonder veel moeite!

hoofdband

haarband

haarband

haarband

 

Jullie zijn nu ongetwijfeld ook fan! Ga nu zelf aan de slag. Je shopt onze haarbandjes al vanaf 9,95 euro. Bekijk de haarbandjes in onze collectie. 

RELATED ARTICLES