Introducing... The Lazy Stylist

Vroeger dacht ik dat ik veel geld moest uitgeven om er duur uit te zien.  Ik ging graag shoppen maar ik deed ongelofelijk veel miskopen. Ik had zoveel stuks in mijn kast hangen die ik zelfs nooit heb gedragen. Heel erg eigenlijk… 

Tot ik bij de voorbereiding van een verhuis besefte dat ik eigenlijk maar een 10% van de kleding droeg die in mijn kast hing. Ik heb toen alles weggedaan van kleding die ik al meer dan 2 jaar niet meer had gedragen. En wat een verademing was dat!

Als ik nu mijn kleerkast open trek dan zie ik items die:

mij passen (de juiste maat dus)

die ik graag draag en waar ik me instant goed in voel

die passen bij mijn figuurtype 

Ik start deze week met THE LAZY STYLIST. Een concept dat al heel lang zit te rijpen. Ik wil jou duidelijk maken dat fashion helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Mode moet toegankelijk zijn. Wekelijks ga ik styling tips en hacks met jou delen om te komen tot een persoonlijke kledingstijl die helemaal bij jou past. En dat zal zich ook gaan reflecteren in jouw kledingkast. Ik wil me gaan focussen op het opbouwen van een duurzaam garderobe, samen met jou! En het maakt niet uit welke maat je hebt of hoeveel budget. Echt iedereen kan onze tips volgen. 

Je kan onze tips volgen op onze Luxedy instagram

RELATED ARTICLES