Luxedy introduceert: Melano

We zijn fier jullie te kunnen melden dat we weer een nieuw merkje hebben toegevoegd aan onze shop. Vanaf nu zijn we officiële verdeler van de juwelen van Melano. 

"Het gewone ongewoon maken, eigenzinnigheid boven eenheid, want elke persoonlijkheid heeft recht op unieke sieraden." 

melano ring

Waarom Melano?

Ben je nog niet bekend met Melano? De juwelen van dit leuke Nederlandse merk zijn heel veelzijdig. Melano streeft ernaar dat elke vrouw zich naar haar eigen smaak en persoonlijkheid kan laten inspireren om zich, iedere dag te tonen zoals ze is in deze snel veranderende wereld. Dit betekent dat Melano voor elke gelegenheid, stijl en karakter een passend juweel biedt dankzij haar verwisselbaar concept en eindeloze combinatiemogelijkheden.

De ringen zijn het bekendste inmiddels. De steentjes van de ringen zijn verwisselbaar. Dus afhankelijk van de gelegenheid of jouw outfit kan je de steentjes wisselen. 

De steentjes in onze collectie kunnen zowel op de ringen als de armbanden worden geschroefd. 

 


Welke steentjes passen op mijn ring?

We kregen al enorm veel vragen over welke steentjes nu precies passen op welke ringen. Daar kunnen we héél eenvoudig op antwoorden. Alle steentjes op onze website passen op àlle ringen en armbanden. Gemakkelijker kan het niet worden!

Heb je al een Melano juweel? Alle juwelen uit de FRIENDS en TWISTED collectie zijn compatibel met onze steentjes. Weet je niet meer uit welke collectie jouw juweel komt? Dit staat bij de nieuwste modellen vermeldt aan de binnenkant van de ring samen met de ringmaat. Kan je de naam van jouw ring niet meer terugvinden? Stuur ons gerust een berichtje en wij laten jou weten of onze steentjes compatibel zijn met jouw juweel. 

Wat is mijn ringmaat? Heb je nog geen Melano ring. Geen probleem, wij helpen jou bij het bepalen van jouw ringmaat. 

  • Optie 1: Kom bij ons langs in de winkel (Heidestatiestraat 76, Kalmthout) en wij meten met plezier jouw ringmaat voor jou. 
  • Optie 2: Bepaal zelf jouw ringmaat. De juiste ringmaat opmeten is eigenlijk heel eenvoudig. Check onze maattabel. 

 

Van welk materiaal zijn de juwelen gemaakt?

De juwelen van Melano zijn gemaakt van kwalitatief roestvrij staal. Ze zijn daarnaast voorzien van een ion plating. Dit is momenteel de meest geavanceerde manier om een toplaag/coating aan te brengen op juwelen. Hierdoor heb je extra lang plezier van jouw nieuwe juwelen. Bekijk ook zeker de Melano gebruiksinstructies

 

Wij hebben de allernieuwste collectie Melano nu beschikbaar in de webshop en in de winkel. Kom gerust vrijblijvend langs om de collectie te passen en te bewonderen. 

>> Bekijk de Melano collectie <<

RELATED ARTICLES