My Jewellery presents Mr. Jewellery

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
My Jewellery presents Mr. Jewellery
Tegenwoordig zijn armbanden voor mannen volledig doorgedrongen in het dagelijkse modebeeld. Ook bij Luxedy zijn we de mannen niet vergeten. My Jewellery komt nu met een mannencollectie die bestaat uit lederen armbanden met metalen sluitingen, kralen armbanden met natuurstenen een kwalitatieve roestvrij stalen armbanden. De armbanden zijn stoer en mannelijk door de ruwe afwerking en de gebruikte materialen. Voor elk type man is er een armband beschikbaar!


mr jewellery

mr jewellery


Op zoek naar een nonchalante statement look? Combineer verschillende armbanden rond dezelfde pols. Meer gesofisticeerde heren kiezen voor een strakke metalen armbanden met een inspirerende quote zoals Be Legendary, Fear Less To Be Fearless,...

We zien op gebied van armbanden voor mannen een stijgende populariteit van roestvrij stalen armbanden. Dit is niet verwonderlijk want roestvrij staal heeft enkele geweldige eigenschappen, het is zeer sterk en blijft mooi zonder onderhoud. Het gaat niet lelijk of zwart worden en gaat niet af op de huid. Daarbij komt ook nog eens dat edelstaal anti-allergisch is. En de prijzen liggen dan nog eens een stuk lager dan echte zilveren of gouden armbanden. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een stalen armband!

mr jewellery

Combineer de strakke metalen armbanden met echte lederen armbanden. Metaal en leder zijn 2 sterke materialen die luxe uitstralen. En combineer de armbanden met een uurwerk in dezelfde kleur, zo versterken ze elkaars effect nog meer. 
Bij My Jewellery hebben ze dit heel goed begrepen. Wij selecteerden deze favorieten speciaal voor jou:mr jewellery
 
mr jewellery
mr jewellery
mr jewelleryBij vragen omtrent onze armbanden voor mannen, aarzel niet om ons te contacteren via onze chat of via info@luxedy.com! Wil je een cadeautje kopen voor jouw man of vriend? Laat het ons weten en wij maken er een mooi cadeau van. 


>> Bekijk ALLE ARMBANDEN voor mannen <<

 


RELATED ARTICLES