New drop: Zag Bijoux!

Zag Bijoux: jullie favoriet!

Al voor de 3e keer dit jaar hebben we een nieuwe collectie Zag Bijoux voor jullie klaarstaan! Dit Parijse juwelen merk blijft echt een van jullie favorieten. Wij zijn dan ook heel blij dat we officiële verdeler zijn van het leuke merk. We hebben een erg ruim online aanbod van Zag Bijoux kettingen, Zag Bijoux armbanden en Zag Bijoux oorbellen. En deze zijn zowel beschikbaar in goud, zilver en rosé goud. 

Kijk hoe leuk de verschillende kettinkjes met elkaar combineren! 

zag bijoux

 

Wat maakt Zag Bijoux zo gegeerd? 

  • De juweeltjes zijn gemaakt van kwalitatief roestvrij staal. Dit betekent dat ze niet verkleuren en afgaat op de huid.
  • Als je jouw juwelen vergeet uit te doen bij het douchen of zwemmen, geen probleem, jouw juweel zal niet roesten.
  • Er wordt zelfs een jaar garantie geboden op de plating.
  • De Zag Bijoux juweeltjes zijn anti-allergisch. Dus ook ideaal voor de gevoelige huidjes. 
  • Alle juweeltjes zijn perfect onderling te combineren. 


zag bijouxWat is er nieuw dit seizoen?

De halskettingen worden alsmaar fijner. De nieuwste kettinkjes hebben hele fijne steentjes aan de hanger en een mini kristal. Deze kettinkjes bestaan in verschillende kleuren maar telkens met een gouden afwerking. Goud is weer helemaal HOT dit najaar!


zag bijoux ketting

zag bijoux ketting goudDe wrap armbanden zagen we al vaker terugkomen. Dit seizoen verschijnen ze in de mooiste kleuren van dit najaar. Met smaragd groene, kobalt blauwe en grijze stenen. Ze zullen perfect bij jouw najaarsgarderobe passen. 

zag bijoux armbandKwaliteit Zag Bijoux

Alle juweeltjes van dit Parijse merk zijn individueel met de hand gemaakt van een hoogwaardig roestvrij staal. Bovendien bestaat de collectie uit juwelen in zilveren, gouen of rosé gouden plating. 

Het motto van Zag Bijoux is ongetwijfeld: LESS IS MORE! Ze staan bekend om hun erg fijne ontwerpen. De prijs-kwaliteitsverhouding maakt het helemaal jullie favoriete toppers. 

Ben je toch niet zeker of jouw favoriete armbandjes samen passen? Vraag ons gerust om advies. Wij helpen jou met veel plezier met het samenstellen van een Zag Bijoux juwelen setje. 

 

Shop ZAG BIJOUX juwelen!RELATED ARTICLES