New Laurence Delvallez + PRE ORDER

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
New Laurence Delvallez + PRE ORDER
We zijn alweer half augustus en de nieuwe collecties druppelen stilaan binnen. Laurence Delvallez is er dit seizoen als eerste bij en we zijn zo blij met de nieuwe collectie! De collectie bestaat steeds uit 3 capsules. De eerste capsule collectie ROCK hebben we alvast online staan. 


laurence delvallez


Een nieuwe kleur die we als belangrijk accent in de collectie zijn is diepgroen. Dit is een zeer rijke diepe groene kleur met prachtige schakeringen. Dit wordt perfect gecombineerd met de mat zwarte, grijze en beige stuks uit de collectie. De diepte van die kleuren neigt naar die van natuursteen, met een oneffen effect. Dit klinkt misschien vrij sober, maar ook hier zorgt geelgoud voor de statement toets die we van Laurence Delvallez kennen.
oorbellen laurence delvallez
armband laurence delvallez
oorbellen laurence delvallez

Een ander nieuw element dat we vaak zien terugkomen is deze van gebroken marmer. Deze oorbellen hebben alvast ons hartje veroverd! Door het gebroken marmer effect is elke set uniek. Een leuke extra: deze oorbellen zijn erg licht om te dragen. 
oorbellen laurence delvallez
oorbellen laurence delvallez

Dit najaar wordt er ook veel gewerkt met mat zwart in de collectie. Deze originele afwerking geeft de collectie een erg vernieuwende en moderne uitstraling! 

oorbellen laurence delvallez
oorbellen laurence delvallez


Heel snel verwachten we ook de KLIMT capsule collectie! Je kan deze alvast in absolute primeur bekijken op onze website. 

laurence delvallezlaurence delvallezlaurence delvallezlaurence delvallezlaurence delvallezlaurence delvallez

>> BEKIJK NIEUWE LAURENCE DELVALLEZ IN PREVIEW <<

RELATED ARTICLES