Ontdek de beste fashion stijlen voor een omgekeerde driehoek

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Ontdek de beste fashion stijlen voor een omgekeerde driehoek

Elke persoon heeft een unieke lichaamsvorm die hen onderscheidt van anderen. Een van deze vormen is de omgekeerde driehoek, gekenmerkt door brede schouders en een slankere taille en heupen. Als je een omgekeerde driehoek bent, kan het soms lastig zijn om te weten hoe je je het beste kunt kleden om je lichaamsvorm op een flatterende manier te accentueren. Maar maak je geen zorgen! In deze blog zullen we je enkele handige fashion tips geven om je omgekeerde driehoek te omarmen en er fantastisch uit te zien in elke situatie.

Accentueer je onderste helft: Aangezien je bredere schouders hebt, is het een goed idee om de aandacht te verleggen naar je onderlichaam om je figuur in balans te brengen. Kies voor A-lijn rokken en jurken, uitlopende broeken of een zwierige maxi-jurk. Deze kledingstukken creëren volume rond je heupen en benen, waardoor je lichaam een meer harmonieuze uitstraling krijgt.

Tops met V-hals: V-hals tops en blouses zijn perfect voor de omgekeerde driehoek. Ze trekken de aandacht naar het midden van je bovenlichaam en verleggen de focus van je brede schouders naar je gezicht. Vermijd tops met boothals of hoge halslijnen, omdat deze je schouders breder kunnen laten lijken dan ze zijn.

Gestructureerde jasjes en blazers: Een goed getailleerd jasje of blazer kan wonderen doen voor je figuur. Het geeft je schouders een elegante vorm en creëert een mooie taille, waardoor je bovenlichaam er in balans uitziet. Vermijd echter te veel opvulling op de schouders, omdat dit je figuur uit verhouding kan brengen.

Kies voor kleurrijke onderste helft: Terwijl je donkerdere kleuren op je bovenlichaam kunt dragen om het slanker te laten lijken, kun je experimenteren met kleurrijke en opvallende prints op je onderste helft. Dit trekt de aandacht naar je heupen en benen en creëert een gevoel van evenwicht.

Vermijd oversized tops: Hoewel je misschien denkt dat het verbergen van je schouders met oversized tops een goed idee is, kan dit je figuur er juist minder gestroomlijnd uit laten zien. Kies in plaats daarvan voor goed passende kledingstukken die je lichaam omarmen en je natuurlijke vormen benadrukken.

 

Als omgekeerde driehoek kun je met de juiste kleding en stijlkeuzes je unieke lichaamsvorm op een flatterende manier benadrukken. Het draait allemaal om het creëren van balans tussen je boven- en onderlichaam. Accentueer je onderste helft, kies voor V-hals tops en draag goed getailleerde jasjes en blazers. Met deze mode tips voel je je zeker en straal je zelfvertrouwen uit in elke outfit die je draagt. Onthoud dat het allerbelangrijkste is dat je jezelf comfortabel voelt en geniet van het proces van het ontdekken van je persoonlijke stijl. Veel plezier met shoppen en het uitproberen van nieuwe looks!

We maakten ook een video voor de omgekeerde driehoek figuurtjes:

https://www.instagram.com/reel/Cu6rwfsNLTM/

RELATED ARTICLES