Slim shoppen is een kunst: 5 do's en don'ts om de solden te overleven

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Slim shoppen is een kunst: 5 do's en don'ts om de solden te overleven

Juli, de solden maand bij uitstek, wat uiteraard ook bij Luxedy het geval is. Toch kan shoppen een zware domper op je humeur zetten als je onbezonnen te werk gaat. Je kent het wel: te druk, jouw maat die er nét niet meer bij is en impulsaankopen waar je later spijt van krijgt. Hoe je wél te werk gaat? Ik geef je 5 do's en don'ts om de solden te overleven!

 

1. Vermijd de drukte

Kleren die overal verspreid liggen, enkel maatjes XXXL of XXS in de rekken, gigantische rijen aan de paskamers en kassas. Solden shoppen kan soms horror zijn.  Word je ook al gek als je deze zin nog maar leest? 

Pak het slimmer aan, shop van thuis uit! Luxedy biedt je alvast de kans om je nieuwe oorbellen of fancy handtas op de kop te tikken vanuit je luie zetel. 

 

2. Schrijf je in op online nieuwsbrieven.

Wordt als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe producten die in de sales staan. Zo kan jij als eerste die nieuwe outfit scoren die al lang op je verlanglijstje staat aan een leuk prijsje. De beste koopjes slechts een paar muisklikken verwijderd zonder dat je daarvoor de deur uit moet . 

 

3. Winkel in gezelschap 

Veel vrouwen vinden het leuker om te winkelen in gezelschap van bijvoorbeeld hun vrienden. Tenslotte weegt er niets op tegen de ongezouten mening van je beste vriendin, het gratis stijladvies van je schoonzus of de bevestiging van je lief. 

Extra tip: maak er een gezellig dagje of avondje bij je thuis van met Luxedy@Home! Zo kunnen jij en je vriendinnen in alle rust jullie favoriete accessoires en juwelen uitkiezen. 

 

4. Ga eens voor meer exclusieve merken

Ben jij verknocht aan stijlvolle merken zoals Dyrberg/Kern, maar is je portemonnee meestal niet echt fan? De solden zijn dé gelegenheid bij uitstek om merken aan te schaffen die doorheen het jaar mogelijk niet aansluiten op je budget.

 

5. Kies voor kwaliteit, en niet per se voor kwantiteit

Je kent het ongetwijfeld: de solden brengen je gemakkelijk in de verleiding om zoveel mogelijk kledij of accessoires te kopen. Toch is kwantiteit niet per se de beste motivatie. Het is bijvoorbeeld beter om één kwalitatieve armband te kopen uit roestvrij staal, dan 5 stuks die misschien een allergische reactie uitlokken. 

 

Ik sluit af met leuk nieuws: ook bij Luxedy is het soldentijd! Duik in de webshop en koop je favoriete outfit, accessoires en schoenen aan een voordelige prijs! 

RELATED ARTICLES