Elke dag een compleet andere look? Zo doe ik het!

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Elke dag een compleet andere look? Zo doe ik het!

De ene dag is de andere niet. Wij vrouwen gaan overwegend voor een ruime garderobe, en kiezen ’s ochtends bij voorkeur een outfit die past bij ons gevoel. En als creatief persoon kies ik elke dag liefst een geheel andere look, mét matching accessoires. 

1. Maandag tot en met woensdag: strak in het pak!

De werkweek begint, dus probeer ik ’s maandags meteen een statement te maken dat ik er helemaal klaar voor ben (ook al is dat niet altijd het geval, geloof me). Meetings, mails doorploeteren en tal van telefoontjes? Geen probleem: ik blaak van zelfvertrouwen, en mijn outfit straalt dat ook uit.

Tijdens de eerste weekdagen bestaat mijn outfit meestal uit … :

Elke dag andere look

2. Donderdag en vrijdag: speelse look

Donderdag bereid ik me al voor op een fantastisch weekend, en dat zie je aan mijn outfit. Geen maatpakjes of fancy kleedjes, wél een skinny jeans met de nodige kleuren in mijn bovenstukken. Op vrijdag voel ik me meestal vrolijk met het weekend in het vizier, dus durf ik creatief te zijn met sjaaltjes voor een extra casual, funky effect. 

Tijdens de tweede helft van de week draag ik meestal een combinatie van … : 

3. Weekend: stoer of glitter & glamour 

Afhankelijk van mijn weekendplannen kunnen ook de stijlen van mijn outfit verschillende richtingen uitgaan. Ga ik naar een concert of op café met vrienden? Dan ga ik voor casual-stoer. Stoom ik me klaar voor een hippe party, dan zweer ik bij glitter & glamour!

In het weekend zie je me vaker met deze kleren en accessoires … :

 • Een leren vestje boven een topje of een donkerkleurig T-shirt
 • Mijn stoere tijgerarmband die een hoog rock ’n roll gehalte heeft
 • Een zwarte broek of rokje
 • Zwarte high heels of sneakers met dikke zool
 • Deze prachtige gouden oorbellen (indien ik mijn goudkleurig partykleedje draag)
 

  Heb jij nog leuke fashion tips voor een specifieke weekdag? Met bijpassende accessoires? Vertel het mij op op Facebook !

   

  Groetjes,

  Dorien x

   

  RELATED ARTICLES