3 manieren waarop Swarovski jou deze zomer goed doet voelen

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
3 manieren waarop Swarovski jou deze zomer goed doet voelen

De zomer staat al volop klaar om uit de startblokken te schieten. Nog even wachten en we kunnen weer genieten van het mooie weer! En daarbij horen natuurlijk een prachtige outfit en de nodige accessoires die je beter laten voelen. Geen betere manier om dat te doen dan met de pareltjes van Swarovski:

 1. Ze tillen jouw outfit meteen naar een hoger niveau

Hoe je het ook draait of keert: de juwelen met Swarovski steentjes schakelen een niveau hoger voor je look. Zelfs al draag je een ietwat sportievere outfit, dankzij haar fancy oorbellen doet Swarovski je hoe dan ook stralen! Deze tijdloze ring is alvast een klassieker van formaat rond jouw vinger.

Je kan zelfs experimenteren met verschillende combinaties door je oorbellen te matchen.

Swarovski ring Dyrberg Kern

2. Ze zijn multi-inzetbaar 

Het leuke aan de hebbedingen van Swarovski: ze passen bij verschillende outfits en looks. Voor een échte fashionista als jij is het geweldig als je lievelingsjuwelen ook nog eens multi-inzetbaar zijn, toch? Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zilveren ring, gevuld met talrijke Swarovski steentjes? Voor de liefhebbers is er ook nog deze ‘eenvoudigere’ variant, die je – indien gewenst - kan combineren met andere ringen.

Beide passen niet alleen perfect bij een casual jeans, maar net zo goed onder je partykleedje!

3. Ze appreciëren de kunst van eenvoud

Swarovski-juwelen hoeven geen felle kleurtjes of allerlei tierelantijntjes te hebben om uit te blinken. Genoeg exemplaren van het merk die back to basics gaan. Dat bewijst dit schattig kettinkje met haar prachtige, doch eigenzinnige, groene steen.

Kan je er maar niet genoeg van krijgen? Check dan deze cute oorbellen, die helemaal bij de ketting passen!

 Orelia ketting

Wat is jouw lievelingsexemplaar van Swarovski? Welke accessoires heb jij al in huis? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina!

 

Groetjes,
Dorien 
Dorien Claes Luxedy

RELATED ARTICLES