Welkom op luxedy.com! Vanaf mei 2014 zijn we dan eindelijk van start gegaan! 

Luxedy is gegroeid vanuit mijn grote passie voor originele juwelen en design. Ik heb specifiek een grote voorliefde voor oorbellen -dat zal onmiddellijk blijken in de webshop- en mijn eigen collectie is na jaren reeds aanzienlijk! Voor mijn huwelijk in 2013 vond ik maar niet dé perfecte oorbellen. Ik wilde iets glamorous maar ik had niet echt het budget om er erg veel geld aan te spenderen.. dus ben ik uiteindelijk na heel wat online opzoekwerk in Australië beland waar ik dan het perfecte paar gevonden heb. Zo is het idee stilaan gegroeid om zelf een webshop op te starten met unieke maar toch betaalbare juwelen en accessoires.

Na vele brainstorm-sessies, uurtjes te spenderen achter de computer, zweten in de foto studio en na talloze meetings met onze leveranciers zijn we nu heel blij om het eindresultaat van ons harde werk te kunnen tonen. 

Wij zijn alvast super trots en razend enthousiast om te starten!

We streven er naar om een gevarieerd en snel wisselend aanbod aan te bieden van juwelen (armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, etc), maar ook handtassen, uurwerken, sjaals en zoveel meer! Wij blijven op zoek gaan naar originele merken en unieke stuks met nét dat ietsje meer. Dit kunnen zowel heel trendy stuks zijn als meer klassieke items waar je jaren plezier aan zal beleven.

Via onze blog zullen we jullie op de hoogte houden van nieuwe producten die online worden gezet, tips hoe je best jouw nieuwe items kan combineren, foto's van happy customers, winacties en nog veel meer!

Heel veel plezier op de site!!

En mochten jullie suggesties hebben, een item missen in onze collectie, een review willen schrijven over een product,...  laat maar horen via info@luxedy.com.

<< Vergeet ons ook niet te liken op Facebook! >>

Liefs,

Dorien x

RELATED ARTICLES