We love Sweden ►► Bud to Rose

 


 

Bij de eerste aanblik op de Bud to Rose collectie waren we op slag verkocht! Dit fijne Zweedse merk creëert eigentijdse juwelen voor vrouwen. De Spring / Summer 2014 kreeg de toepasselijke naam "Rock & Rose". Hier worden zowel zeer vrouwelijke (fijne armbandjes met strass) als stoere elementen (zoals studs en grovere schakels in de kettingen) moeiteloos gecombineerd. 

Elk ontworpen design is uniek en vaak zitten er kleine inspirerende boodschappen in verwerkt, dewelke een leuke en persoonlijke touch geven aan het juweel. 

Het label Bud to Rose combineert materialen zoals leder, suede, half edelstenen, parels en metaal.. dit resulteert in een edgy maar toch vrouwelijk look.

Er zitten zowel fijne stuks als grotere statement juwelen in de collectie. Maar de sieraden uit deze collectie zijn allemaal erg leuk te combineren. We lve it !

Hier kunnen jullie alvast wat inspiratie opdoen:

      

Rosé goud heeft een prominente plaats in de Bud to Rose collectie, maar rosé goud, geel goud en zilver worden dit seizoen volop gecombineerd! Wij vinden het alvast prachtig! 

        

Zwart en goud staat heel erg classy! De studs zorgen voor een stoere afwerking. 

De Bud to Rose kettingen in onze collectie. Ze zijn eigentijds, gemakkelijk te dragen en te combineren. 

                   

 

Uiteraard zijn alle juwelen lood- en nikkelvrij. 

Neem zeker een kijkje in de shop! 

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES