NEW BRAND ►► Juli Dans Jewels

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments

Het Nederlandse merk Juli Dans Jewels heeft in korte tijd de harten van veel fashionista’s veroverd. De speelse maar zeker ook stijlvolle collectie bestaan voornamelijk uit vrolijke armbanden, edelstenen en natuurlijk dé typische Juli Dans Jewels vlinder. De vlindertjes zijn gemaakt van goud of bestaan uit mooi facet geslepen edelstenen.

Alle sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals 3 micron dikke laag van 18K goud en protection coat. De edelstenen bestaan uit half edelstenen of synthetic opal en turquoise stenen. De stenen tonen de kleuren van de laatste trends in de modewereld. Juli Dans Jewels past zich vlot aan elke look aan. Draag de sieraden als statement piece of als verzameling. Mixing is the new matching!

Wat 5 jaar geleden in Nederland begon uit passie voor sieraden, is inmiddels een groot succes! Tal van bekendheden en bloggers werden reeds gespot met deze elegante en kleurrijke collectie; o.a. Sylvie Meis, Lonneke (Style my day), Danie Bles, Lizzy Vanderligt, etc.

Bekijk hier een kleine selectie van het aanbod:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gouden bangles zijn met stoffen koordjes omwikkeld. Uiteraard is ook het JDJ vlindertje aanwezig! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ringen zijn verkrijgbaar in 3 maten:

Maat 16: De binnendiameter van de ring is 16 mm. Dit komt overeen met ringmaat 50.
Maat 17: De binnendiameter van de ring is 17 mm. Dit komt overeen met ringmaat 53.
Maat 18: De binnendiameter van de ring is 18 mm. Dit komt overeen met ringmaat 56.

 

 

Deze gouden fijne bangles zijn perfect te matchen met de ringen. Ze zijn gemaakt van een zeer stevig materiaal, maar ze zijn toch buigzaam om een perfecte pasvorm te verzekeren. 

Bekijk de volledige collectie nu! 

Wat vinden jullie van ons nieuwe merk?  

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES