NEW BRAND ►► Yz'Bel

  

 

Wij zijn erg fier om weer een nieuw Belgisch label in onze shop te mogen verwelkomen! Yz’Bel werd in 2007 opgericht door 2 Vlaamse gepassioneerde vrouwen: Véronique en Evita. Alle sieraden van het merk worden met een enorm vakmanschap handgemaakt door een vast team in het atelier op Bali. Twee keer per jaar trekken Evita en Véronique naar het buitenland om inspiratie op te doen voor de nieuwe collectie. Eind maart vertrekken ze opnieuw richting Bali om de nieuwe collectie voor te bereiden. Ze kiezen er unieke materialen en stoffen en dan kan het ontwerpen beginnen. Volg de dames op Instagram voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Evita en Véronique in hun pop-up store in Antwerpen

 De collectie bestaat uit stijlvolle armbandjes, kettingen en oorbellen. De Indonesisch invloed is duidelijk voelbaar, maar toch zijn alle items perfect te combineren met onze Westerse stijl. Yz’Bel werkt voornamelijk met mat goud, half edelstenen, zacht leder, fijne kraaltjes en luxueuze stoffen. De typische goudlederen sluitingen vind je bij elk armbandje terug. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Moka armbandjes. De afwerking van deze handgemaakte armbandjes is geweldig! Ze zijn ook leuk te combineren met de Moka oorbellen en halsketting. Shop ze hier!

You are beautiful just as you are is het motto van Yz’Bel. Een wijsheid waar wij ons bij Luxedy zeker in kunnen vinden! Je vindt deze inspirerende tekst ook vaak terug in hun juwelen, bijvoorbeeld in deze lange gouden ketting. Shop ze hier

Handmade with love! Wij zijn alvast fan van deze perfecte mix tussen Oost en West. Kijken jullie mee naar de collectie? (klik hier).

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES