About Hipanema

 

 

 

 

 

Wat gebeurt er wanneer 2 blonde Parissienes elkaar ontmoeten op een strand in Rio? Een fashionable vriendschap én geweldig business idee ontstaat! Jenny Collinet (29 jaar - links op foto) en Delphine Crech'riou (34 jaar - rechts op foto) waren erg sterk geïnspireerd door de kleuren en felle prints tijdens hun reizen in Zuid-Amerika en ze besloten om wat Braziliaanse glamour mee in hun koffers te brengen naar Europa. Ze waren verzot op de typische Braziliaanse kleurrijke handgeweven armbandjes die je zelf rond jouw pols moet knopen. Zulke armbandjes worden traditioneel gegeven als teken van vriendschap en worden 24/7 gedragen. Maar vaak matchen ze niet 100% met onze Westerse stijl en zijn ze niet erg handing om steeds aan en uit te doen. Ze gaan op de duur ook verslijten door het vele knopen.De meisjes bedachten hiervoor de ideale oplossing... Ze ontwierpen een chique en erg praktische magneetsluiting! Het hippe armbanden label HIPANEMA was geboren! 

 

  

      

HIPANEMA is een revolutionair concept voor alle fashionista's die houden van een geweldige arm party rond hun pols. De armbanden zijn gemaakt van parels uit Japan, kwarts stenen, schelpjes, multicolor stoffen, Chinees katoen en verscheidende elementen uit Vietnam of India. In iedere armband zit ettelijke uren handwerk, dus draag er goed zorg voor! 

Elk seizoen zijn er nieuwe modellen, maar wij hebben voor jullie de leukste geselecteerd! Elke armband is vernoemd naar een tropische locatie zoals BoraBora, Maupiti, Seychelles, Fidji,... Get ready for the beach ladies! 

HIPANEMA is nu verkrijgbaar bij Luxedy! Kijken jullie mee naar de collectie? (klik hier).

Liefs,

Dorien x

 

 

 

 

  

RELATED ARTICLES