3 redenen om te kiezen voor Kañopé

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
3 redenen om te kiezen voor Kañopé

Jullie hebben het misschien al gemerkt, we hebben er recentelijk weer een nieuw kledingmerk bij in onze shop: Kañopé.

kanope

Dit op en top Franse merk is een echt familiebedrijf. Het werd opgericht door Didier en zijn vrouw Patricia. Jaren later vervoegden hun dochters het team. 

De leidraad doorheen alle Kañopé collecties is steeds plezier. Het plezier van onze klanten om kwalitatieve stukken te vinden in de collectie en ieder seizoen opnieuw weer de trends op een unieke manier te interpreteren. Kañopé maakt collecties voor vrije, actieve en verfijnde vrouwen die houden van comfort. 

 kanope

Productkwaliteit

Kañopé streeft ernaar om steeds de beste kwaliteit te leveren. Daarom wordt ook meer dan 90% van de collectie gemaakt in hun eigen atelier in Tunesië. Zo hebben ze steeds de volledige controle over het productieproces en de arbeidsomstandigheden. Ze kiezen ook steeds voor de allerbeste natuurlijke stoffen. 

 

Luisteren naar klanten

Elk seizoen opnieuw vraagt Kañopé feedback van hun klanten en verkooppunten; Door dicht bij de klanten te staan kunnen ze steeds beter rekening houden met jullie wensen. 

 

Familiebedrijf

Als je kiest voor Kañopé, dan steun je een echt familiebedrijf. Ook de dochters van Didier hebben inmiddels het team vervoegd. Laetitia en Céline zorgen voor een nieuwe frisse wind in het merk. 

 

<< Bekijk hier de Kanope collectie >>

 

kanope

RELATED ARTICLES