Fiancée Journal: Doe-het-zelf boek voor bruidjes

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Fiancée Journal: Doe-het-zelf boek voor bruidjes

Ben jij verloofd en wil je zelf jouw huwelijk van A tot Z zelf plannen? Maar je hebt geen idee hoe hieraan te beginnen? Dan hebben we nu de oplossing voor jou! De Fiancée Journal is een handig doe-boek dat jou stap voor stap helpt om jouw droomhuwelijk te plannen. Zo behoud je ten allen tijde het overzicht en mis je zeker geen enkele deadline. De Fiancee Journal bevat hiervoor super handige checklists.

fiancee journal

De Fiancée Journal werd geschreven door Charmaine James. Zij is reeds wedding planner sinds 2010 en deelt haar beste tips, check-lists en nog veel meer. Zo krijg je het beste advies rond tafelschikking, budgetbeheer, het opstellen van de gastenlijst, aandachtspunten voor de fotograaf... en nog 101 details waar je zelfs nog niet aan gedacht had. 

De Fiancee Journal zit in een handige cover met ringen. Deze kan je daarna perfect nog perfect gebruiken met een navulling als agenda. 

fiancee journal

 

De Fiancée Journal is een ideaal praktisch cadeau om te geven aan iemand die net verloofd is of uiteraard voor jezelf als bride-to-be. 

Bij Luxedy shop je de Fiancée Journal in het roos of goud

RELATED ARTICLES