5 redenen waarom je niks hebt om aan te doen

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
5 redenen waarom je niks hebt om aan te doen
Laten we het eens hebben over het universele dilemma dat velen van ons dagelijks ervaren: de beruchte kledingcrisis. Je staart naar je overvolle kledingkast en vraagt je af waarom je niets hebt om aan te trekken. Maar vrees niet, we duiken vandaag in de vijf meest voorkomende redenen waarom dit schijnbaar eindeloze aanbod aan kleding toch niet lijkt te voldoen. Van keuzestress tot seizoensgebonden modeschommelingen, we ontrafelen de mysterieuze wereld van kledingkeuzes en bieden inzichten die je helpen begrijpen waarom je elke ochtend voor je kast staat met het gevoel alsof je niets hebt om aan te doen. Laten we samen de garderobe-mysteries ontrafelen!
  1. Je shopt zonder na te denken over wat er al in jouw kleerkast hangt en alles is mismatcht.
  2. Je kent jouw persoonlijke stijl niet. Je koopt iets omdat het er mooi uitzag op een paspop of je kopieert de stijl van iemand anders.
  3. Je koopt voor de toekomst. Je koopt iets voor een aankomende vakantie, een feest, een slankere versie van jezelf. Deze items zijn niet draagbaar op dagelijkse basis.
  4. Je hebt teveel kleren en je kan niet door de massa heen kijken. Meestal moeten we ons ‘s morgens aankleden in een rush en hebben we niet veel tijd om na te denken dus je moet duidelijk in jouw kast kunnen zien wat je hebt.
  5. Je houdt kleding bij die niet langer passen. Het is tijd om op te ruimen.

 

Hoe kunnen we jou helpen?

Kom vrijblijvend langs in de winkel en wij helpen jou graag op weg.

Luxedy, Heidestatiestraat 76, 2920 Kalmthout

Openingsuren: dinsdag tot vrijdag van 11 tot 18 en zaterdag van 10 tot 18u.

Volg ons op Instagram voor jouw dagelijkse fashion update.

RELATED ARTICLES