Ontmoet NUKUS®: Waar kwaliteit en stijl samenkomen met een knipoog!

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Ontmoet NUKUS®: Waar kwaliteit en stijl samenkomen met een knipoog!

We hebben geweldig nieuws voor jou - er is een nieuw Nederlands dameskledingmerk bij ons in de winkel gelanceerd en het heet NUKUS®. Maar laten we eerst even kennis maken met de man achter de stijlvolle schermen: Nick Vervoort!

 

Het brein achter het merk

 

Nick Vervoort, een mode-ondernemer met een liefde voor stijl en een visie voor tijdloze mode, heeft in 2017 zijn droom waargemaakt. En zo werd NUKUS® geboren! Nick, gevestigd in de stad van 'niet lullen maar poetsen' - oftewel Rotterdam - heeft een missie. Wat is die missie? Simpel: kwalitatieve mode ontwerpen met respect voor de wereld en de mensen om ons heen.

 

Waar kwaliteit een naam heeft

 

NUKUS® kenmerkt zich door tijdloze, stijlvolle items gemaakt van luxe stoffen. We praten over prachtig wol uit Italië en de fijnste stoffen uit Portugal. Het doel is absoluut om elke collectie beter en beter te worden. Zoals Nick zelf zegt: "Je bent zo goed als je laatste collectie." Dus, verwacht niets minder dan een stevige basis in je garderobe die jarenlang meegaat.

 

Duurzaamheid in stijl

 

En niet te vergeten - stijl is geweldig maar duurzaamheid is net zo belangrijk. En daar slaat NUKUS® de spijker op zijn chique kop. De materialen? Denk aan natuurlijke, zachte stoffen van goede kwaliteit, zoals wol, katoen, en linnen. En laten we niet vergeten: NUKUS® houdt van de aarde. Hoe? Door te werken met fabrikanten die hoogstaande certificaten hebben.

Een snelle blik op certificeringen

 • Amfori BSCI: Stimuleert duurzame handel door bedrijven te ondersteunen in het handelen met een doel en het verbeteren van arbeidsomstandigheden.
 • GOTS: Garandeert dat het hele productieproces, van vezel tot eindproduct, op een maatschappelijk verantwoorde, milieuvriendelijke en biologische manier wordt uitgevoerd.
 • OEKO-TEX®: Voert een streng beleid tegen schadelijke stoffen in textiel, zodat je met een gerust hart kunt stralen in je nieuwe outfit.

 

  Materialen om van te houden

   

  Bij NUKUS houden ze van natuurlijke materialen. Linnen uit Italië, biologisch katoen met GOTS-certificering en een knitwearcollectie om van te watertanden. En laten we de duurzame kunstvezels en synthetische vezels niet vergeten, die alleen worden gebruikt om andere materialen te versterken. 

  Onder synthetische vezels vallen in de collectie polyester, polyamide en acryl. Ze streven er naar om zo min mogelijk van deze vezels in de collectie te gebruiken. Om zo spaarzaam mogelijk te werk te gaan, maken ze gebruik van recyclebare polyester. De synthetische polyester bestaat uit gerecyclede plastic flessen.

  Zoals we zeggen: een beetje synthetisch, maar wel met een groen hart!

   

  Dus dames, waar wachten jullie nog op? Ontdek de tijdloze elegantie van NUKUS® op www.luxedy.com.

  Tot snel in stijl!

  RELATED ARTICLES