5 tips om te doen op een lazy Sunday

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments

 

5 tips om te doen op een lazy Sunday

 

 


lazy sundayAaaaaah zondag... 'vandaag doen we lekker niets' hoor ik je denken! Een perfecte dag om lang te slapen, te ontbijten in bed, een bad te nemen, te lezen, dutjes te doen én online te shoppen uiteraard. Een lange slow day waarbij we vooral niet aan maandag willen denken. Wil je vandaag toch nog een béétje productief zijn zonder de deur uit te komen? Wij geven je 5 tips voor een perfecte lazy Sunday! 

 

 

1. Welness in jouw eigen badkamer

Maak jouw badkamer lekker warm en maak het gezellig met enkele geurkaarsen. Zet een muziekje op en laat het bad vollopen met extra veel bubbels. Lees een boek dat al lang op jouw verlanglijstje staat. Breng ondertussen ook een gezichts- en haarmasker aan en relaaaax... 

Bonustip: een haarmasker maak je trouwens gemakkelijk zelf door een kokosolie, aarbeien en honing met elkaar te mengen. Of maak jouw eigen scrub met zeezout en amandel olie.

 

2. Marathon

Echt geen zin om buiten te komen? ... Dan is er niets zo zalig als een marathon houden van jouw favoriete nieuwe serie! Kruip onder een dekentje in de zetel, hou voldoende snacks bij de hand en geniet! We love Netflix! De eerste maand kijk je trouwens gratis. ;-)

Mijn favorieten op dit moment:

- Fargo 
- How I met your mother
- The Blacklist
- Narcos 

  tv kijken

   

  3. Feeling social?

  Toch wat nood aan sociaal contact? Nodig vrienden of familie uit voor een gezellige middag. Haal verse pistolekes bij de bakker, maak enkele tapas gerechtjes of haal frietjes bij de frituur. Easy is the way to go! Het belangrijkste is dat jullie allemaal gezellig kunnen tafelen en bijpraten. 

  Speel een gezelschapspel, bekijk oude foto's en haal herinneringen op. 

  tapas luxedy

   

  4. Waag je eindelijk eens aan dat DIY project

  Heb je -net zoals wij- ontelbare DIY projecten op jouw lijstje staan... begin eraan! Schilder een oud kastje, brei jouw eigen trui, maak een oorbellen rekje, reorganiseer jouw bureau, bak koekjes, maak jouw eigen kruidentuin (kan ook perfect op jouw terras), plak die vakantie foto's eindelijk eens in een album, experimenteer met nail art,... 

  Oorbellen display Luxedy

   

  5. Plan jouw maaltijden voor volgende week

  Neem jouw kookboeken erbij of snuister eens rond op het internet om inspiratie op te doen voor jouw maaltijden van de komende week. Waag je ook eens aan een nieuw recept. Op onze Pinterest borden bewaarden wij alvast enkele leuke receptjes. Maak eventueel al enkele gerechten klaar die je kan bewaren of invriezen. Het spaart heel wat tijd uit op die drukke avonden.  

  Onze online inspiratiebronnen:

  Cookameal
  VTM Koken
  Dagelijkse Kost
  Cuisine Gantoise
  Nigella 
  Everyday Gourmet

    

    Wat doen jullie deze zondag?  

    

   Liefs,

   Dorien x

    

   RELATED ARTICLES