Nagellak trends winter 2015-2016

In onze kleerkast maken we momenteel terug plaats voor dikke gebreide vesten en lange broeken. Met pijn in het hart kijken we terug naar een lange warme zomer. Pas jij ook jouw nagellak aan aan het nieuwe seizoen? 

Als we naar de catwalks kijken dan zien we veel ingetogen kleuren. Deze zijn ofwel heel donker of heel lichte nudes. Sowieso gaan we dit seizoen voor korte en recht nagels. 

Here’s how we’re shaking it up this fall...

Corals ►► burnt oranges

Koraal is mijn absolute favoriete kleur tijdens de zomermaanden. Maar wanneer ook het weer wat grijzer wordt, kan koraal er wat opzichtig uitzien. Ga daarom voor een oranje met een donkere ondertoon, deze gaat mooi passen bij jouw lichter wintervelletje en bij jouw herfst outfit. Gebruik zeker 2 lagen nagellak om de kleur volledig tot z'n recht te laten komen.

Luxedy favoriet - Essie One of a Kind, beschikbaar bij Kruidvat

Nagellak OPI Butter London Mac Cosmetics Essie

Pastels ►► Deeps

Ook pastel tinten staan beter bij een gebruinde huid. Kies vanaf nu voor meer diepe en donkerde tinten. Deze donkere kleuren zijn soms moeilijker om aan te brengen (lees: geknoei is duidelijk zichtbaar). Dus hou daarom een wattenstaafje gedrenkt in remover in de aanslag. Gebruik ook steeds een base coat om verkleuring van de nagel te vermijden.

Op de grote fashion shows nemen zwarte en grijze lakjes de overhand! De enige felle kleur die hier en daar opduikt is felrood. 

Luxedy favoriet - Love is Hot and Coal van OPI, gekocht bij Lakstore Antwerp

OPI nagellak love is hot and coal

 

 

Fluo ►► Metallic

Fluo is helemaal geweldig in de zomer én zeker op vakantie! Argh... back to reality... wissel fluo geel voor een metallic goud. Dit past perfect in het seizoen en is net iets meer geschikt voor het werk of school. 

Metallics zijn, zeker wanneer de feestdagen dichterbij komen, hot en hebben steeds mooiere texturen. Ga voor een leather look of craquelé effect! 

Luxedy favoriet - Sim Sala Bim uit de Illusion Collection van Faby

Welke kleur past volgens jullie het beste bij de herfst?

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES