Na Dyrberg/Kern hebben we opnieuw een Deens merk in onze shop gelanceerd: Pilgrim! Dit Deense label bestaat al meer dan 30 jaar. Annemette Markvad en Thomas Adamsen zijn de 2 bezielers van dit fijne juwelen merk.Hun liefde voor muziek en mensen uitte zich in hun ontwerpen, als gevolg van diepgewortelde waarden van spontaniteit, intimiteit en authenticiteit. 

 

Pilgrim for sale at Luxedy

Hun twee belangrijkste doelstellingen: mooie juwelen maken en een fijne werkplek creëren waarbij vertrouwen en respect essentieel zijn. 

Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk. Hoge kwaliteit on-trend design is de hoeksteen van Pilgrim!

 

Handgemaakt

Alle juwelen voldoen aan de hoogste Eurpese design- en kwaliteitseisen. Alle ontwerpen gebeuren op het hoofdkwartier in Denemarken en de uiteindelijke productie gebeurt in Azië. Alle items worden stuk voor stuk met de handgemaakt en ze zijn uiteraard nikkel- en allergievrij.  

Pilgrim for sale at Luxedy.com

 

Materialen 

De materialen die worden gebruikt zijn: parels, Swarovski elementen, leder, half edelstenen, etc en ze komen van overal ter wereld afhankelijk van het seizoen.

De basis van de juwelen bestaat uit metaal dat grondig gepolijst wordt en voorzien van een 14-16 karaat gouden of rosé gouden of 925 sterling zilver plating. De stenen zijn originele Swarovski kristallen. 

Alle stekers van de oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch staal. Deze materie gaat niet af op de huid en is anti-allergisch. Uiteraard zijn alle juwelen volledig lood- en nikkelvrij. 

A hand and heart made jewellery brand!
Pilgrim oorbellen op www.luxedy.com
Pilgrim ringen op luxedy.com
Pilgrim ketting op www.luxedy.com
Pilgrim armband op www.luxedy.com
Pilgrim oorbellen op www.luxedy.com
Wat vinden jullie van ons nieuwe merk? Ga snel het volledige assortiment ontdekken!

 

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES