Originele inpak ideetjes
December... the season of giving! Het wordt weer een drukke maand vol met feestjes, drinks en gezellige kerstmarktjes. We kunnen al gaan uitkijken naar Kerstmis. Persoonlijk mijn favoriete dag van het jaar!

Give away op Instagram

Op Black Friday gaven we al een spectaculaire kick-off aan het kerstshopping seizoen en we gaan gewoon gezellig verder! Op Instagram tellen we trouwens met 23 andere Belgische webshops af naar 25 december! Een échte Adventskalender dus! Elke dag kan je bij een ander Belgisch merk of ondernemer iets winnen. Ook bij Luxedy maak je kans om één van de 2 gift cards van 50 euro te winnen! Deelnemen kan nog tot 24 december. Ga snel kijken op onze Instagram om mee te doen! En zoek naar deze foto:

Give away Luxedy op instagram

 

Season of giving...

Jullie hebben vast al leuke cadeautjes bij elkaar gesprokkeld. Wil je nog wat inspiratie opdoen, bekijk dan nu the Ultimate Luxedy Holiday Gift Guide. En dan is het weer tijd om jullie inpakkunsten te tonen. Een kerstboom is toch alleen maar compleet als er prachtig ingepakte cadeautjes onder liggen. Cadeau verpakking hoef je niet te beperken tot een papiertje met een leuk patroon… GET CREATIVE en gebruik veertjes, snoep, strikken, dennentakjes, tule, cadeauzakjes, denappels, koordjes, gekleurde tape, hulsttakjes, raffia, etc. 

Hieronder verzamelden wij de leukste gift wrapping ideetjes

gift wrapping idea

De basis voor dit pakje is simpel bruin en rood papier. Werk af met een bijpassend stoffen lint en bevestig hieraan (zelfgemaakte) kerstkoekjes! Opgelet: niet geschikt voor mensen met nieuwsgierige huisdieren. 

Combineer een simpel inpakpapier met leuke kaartjes met lieve kerstwensen. Gebruik een simpel koordje om de kaartjes en eventueel een dennentakje te bevestigen. En combineer eventueel met een denappel zoals op het voorbeeld hieronder. 

gift wrapping idea   gift wrapping idea

gift wrapping idea

All white! Een maagdelijk wit inpakpapier met een wit raffia lintje. Als eye catcher kan je kaartjes bevestigen met jouw kerstwensen of grappige quotes. 

gift wrapping idea

Het betere knipwerk voor de échte creatievelingen onder ons! Vind je dit toch een stap te ver? Je kan ook een gekleurde papieren taartonderlegger gebruiken. Hierop kan je dan schrijven voor wie het cadeau bestemd is samen met een leuke kerstwens. 

Aan de slag nu! ;-) 

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES