NEW BRAND ►► von Lotzbeck

 von Lotzbeck copenhagen juwelen

 

Deens design

Naast Belgische collecties hebben wij ook enkele Scandinavische merken in ons gamma: Dyrberg/Kern, Pilgrim en sinds kort ook Frost by Noa. Dit laatste label is trouwens het eerste merk dat we verkopen waarbij alle juweeltjes uit echt sterling zilver bestaan. En er staat sinds gisteren alweer een nieuwe Deens merk te blinken in onze shop: von Lotzbeck!  Ook de juwelen van von Lotzbeck zijn allemaal gemaakt van zilver. Toen we de catalogus onder ogen kregen waren we onmiddellijk gecharmeerd door dit fijne merk door de diversiteit van de modellen. von Lotzbeck wil alle leeftijden vertegenwoordigen, of je nu 20, 30 of 50 bent, de designs sluiten aan bij ieders persoonlijkheid. 

  von lotzbeck copenhagen juwelen

 

 

Handgemaakt

Alle juwelen van het label voldoen aan de hoogste Eurpese design- en kwaliteitseisen. Alle items worden individueel met veel vakmanschap met de hand gemaakt, zo ben je er zeker van dat je een origineel stuk hebt! 

De basis van alle juwelen is vervaardigd uit 925 sterling zilver. Het geoxideerde zilver geeft een ietwat robuuste, maar tevens tijdloze uitstraling. 

 

Luxedy keuze

Om het merk in onze shop te introduceren selecteerden we enkele prachtige oorbellen! Alle juwelen worden verzonden in een mooie von Lotzbeck cadeau verpakking.

Hierbij een impressie: 

von Lotzbeck oorbellen

von Lotzbeck oorbellen

 

von lotzbeck oorbellen

De collectie kan je hier shoppen! Wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties! 

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES