Nieuwe collectie van Orelia

Een wereld van zonnige juwelen, geïnspireerd door verre reizen, afkomstig uit Londen. De juwelen van Orelia bestaan uit een weelde aan Swarovski kristallen, halfedelstenen en prachtige hangers samengebracht in een uniek en tijdloos juweel waarmee jij zeker de show steelt.

Combineer naar hartenlust de elegante bangles voor een echte armparty of hou het bij 1 eye catcher om jouw outfit af te maken.

Wij delen graag onze favorieten met jullie! 

Orelia biedt kettingen en oorbellen aan met originele charms en materialen gebruik makende van verschillende stijlen, van minimalistisch en Scandinavisch design tot mythische figuren uit de dierenwereld. 

 

Alle Orelia juwelen hebben een kwalitatieve plating. Om deze te beschermen vragen we de juwelen we om de juwelen met veel liefde en zorg te behandelen, hou ze daarom het beste weg van water, parfum en haarproducten. Dan kan je zo lang mogelijk genieten van jouw prachtige juweeltjes!

Orelia juwelen

Alle juwelen van Orelia zijn Hypo allergeen en lood- en nikkelvrij. We hebben gouden, zilveren en rosé gouden exemplaren in onze collectie en allemaal aan leuke prijsjes te verkrijgen. Bekijk de Orelia collectie!

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES