Boek een private shopping avond met vriendinnen of familie bij Luxedy

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Boek een private shopping avond met vriendinnen of familie bij Luxedy

Wanneer was de laatste keer dat je hebt geshopt met je ganse vrienden- of familiekring? Ik zou het zelf niet meer weten. Het is veel te lang geleden! Daarom komen we terug met onze zomerse privé shopping avonden, waarbij je onder het genot van een cavaatje en hapje gezellig samen kunt winkelen met je familie of vriendinnen. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat houdt een private shopping avond in?

In de zomerperiode kun je elke woensdag-en donderdagavond een shopavond bij ons boeken. De winkel is dan speciaal voor jullie geopend van 19.00u tot 21.00u. Je mag met maximaal 5 andere vriendinnen of familieleden binnen komen wanneer je wilt. In totaal dus 6 personen. Degene die de shopavond organiseert (= de gastvrouw) krijgt maar liefst 10% korting op haar bestelling. Deze korting wordt berekend over de GEHELE aankoop van deze avond! Het is dus heel lucratief om zelf de avond te organiseren.

5 voordelen van een privé shopavond

  • Het is plezant! Een avondje shoppen met de meiden is altijd fijn. Eindelijk de deur uit en genieten van wat quality-time onder het genot van een hapje en drankje. Wie wil dat nou niet?
  • Jullie hebben de hele winkel voor jezelf! Wanneer komt dat nou voor? Je hebt genoeg ruimte om alle kleding goed te bekijken, rustig de tijd om te passen en je kunt onmiddellijk de mening vragen van je ganse vriendenkring, je mama, zus, bomma of tante. Zalig toch?
  • Je shopt steeds de nieuwste collectie. Je gaat helemaal on trend de deur uit! En we hebben veel leuke zomer én herfst items in onze winkel hangen. ;-)
  • Je krijgt persoonlijk stijladvies als je dat wenst. Ik kan met je meekijken en adviseren in kledingkeuzes. Welke jurk staat je goed? Wat past er bij je figuur? Hoe kun je kleding combineren? Ik help je met alle liefde! 
  • De winkel is in de avond geopend dus ideaal om na je werk langs te komen. Iedereen hoeft niet op hetzelfde tijdstip aanwezig te zijn. Je mag binnen komen wanneer het jou uitkomt, maar we zijn wel tot max. 21.00u geopend.
Let op: de shopping avonden zijn snel volgeboekt! Wil jij zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang en reserveer je privé shopavond via info@luxedy.com

RELATED ARTICLES