Dag van de webshop 3-4-5 november

Het is weer zover! Op 3-4-5 november 2017 vieren we de Dag van de Webshop! Honderden Belgische webshops lanceren vanaf vandaag leuke acties en kortingen. De Belgische ecommerce wordt deze drie dagen eens extra in de kijker gezet dus dat vinden we een geweldig initiatief voor Belgische ondernemers én de consumenten. En uiteraard hebben wij voor jullie ook een verrassing in petto tijdens de Dag van de Webshop. Profiteer jij ook mee?

 

Wat bieden wij aan?

Wel, wij laten jou gewoon zelf kiezen! Je kan kiezen voor een korting tot 15% op jouw totale rekening. Hoe meer je shopt, hoe meer korting je kan verdienen. 

dag van de webshop

Geef de juiste code in bij het uitchecken. Deze codes zijn geldig op nieuwe geplaatste bestellingen op 3, 4 of 5 november 2017. Al deze bestellingen worden door ons verzonden op maandag 6 november zodat je direct van jouw mooie nieuwe goodies kan genieten!

En zoals steeds verzenden we jouw pakje helemaal gratis wanneer je besteld voor meer dan 50 euro. Dit geldt voor alle pakjes verzonden binnen België en Nederland. 

Uiteraard geldt deze korting op de volledige collectie, en ja hoor, ook op de nieuwe items die deze week zijn aangekomen!! 

Happy shopping tijdens de Dag van de Webshop!

 

>> Start shopping! <<

 

RELATED ARTICLES