NEW BRAND: Zoso

Sinds vorige week hebben we een nieuw kledingmerkje bij in onze shop: Zoso. Bij dit Nederlandse label Zoso zijn er 2 belangrijke eigenschappen die primeren: comfort en fashionable. Deze combinatie vinden wij hélemaal top!

Alle kleding wordt bovendien gemaakt in Europa, dat kunnen we alleen maar toejuichen. Tenslotte is Zoso ook erg betaalbaar, een topper in ons aanbod! 

En het moet gezegd worden: de kleding van Zoso heeft een geweldige pasvorm. Wij vinden deze stuks de perfecte home wear om een weekend chill mee door te brengen thuis of aan te trekken voor een avondje bankhangen na het werk. Maar je kan er uiteraard ook gewoon mee te deur uit!  

 

Een van de favoriete nieuwe items in deze collectie zijn de sweater dresses! Deze zijn zo relax om te dragen en ze zijn gezellig om lekker in de zetel te chillen. En door jouw schoenen en accessoires te veranderen krijg je ook meteen een hele andere look. Draag met lange laarzen voor een geklede en elegante look of combineer met sneakers voor een meer casual look.

 

Onze favoriete sweater dress 

 

Deze zwarte all around jurk is perfect het hele jaar door te dragen. Je shopt deze jurk hier. Wij combineerden de jurk met enkele fijne lange kettingen van ese O ese en stoere armbanden van Silis. De stof van deze jurk is iets dikker en valt daardoor perfect. Style met hakken, lange laarsen, enkelbotjes of sneakers... alles kan met deze jurk!

 

zoso

zoso

zoso

 

 

Jogging all day

 

Niets zo heerlijk als een hele dag in jouw jogging rondlopen. Dit exemplaar ziet er dan ook nog eens tof uit! Bij de joggingbroek hebben we ook een bijhorende blazer in al een even zachte joggingstof. The perfect casual outfit! 

zoso

zoso

zoso

zoso

Shop de Zoso collectie

 

RELATED ARTICLES