Happy Galentine's day! Dit zijn de leukste cadeautjes voor je vriendinnen

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Happy Galentine's day! Dit zijn de leukste cadeautjes voor je vriendinnen

Nee hoor, dat is geen typfout in de titel! Galentine’s day kwam in 2017 overgewaaid uit Amerika en wordt gevierd op 13 februari. Een dag voor V-day, of Valentijn. Waar Valentijn helemaal draait om de liefde te vieren, zet je op Galentine’s day je vriendinnen in de bloemetjes. En hoe doe je dat beter dan met een mooi juweeltje of een ander doordacht cadeau? Wij zetten onze favoriete Galentine’s day cadeautjes op een rijtje! 

Armbandjes met een boodschap

Heb je een vriendin die je een hart onder de riem wil steken? Of kan ze wel een kleine opsteker gebruiken? Dan zijn deze armbandjes met een boodschap het perfecte cadeautje! Kies uit de woorden Dream, Love of Joy en kruis nog een boodschap aan op het kaartje. 

my jewellery armband


Wat we hier zo leuk aan vinden? Je kan ze gewoon met de post opsturen voor het ultieme verrassingseffect.Twinning met Silis

“Zijn jullie zussen?” Die vraag krijgen jij en je BFF misschien wel regelmatig voorgeschoteld. Jullie zijn misschien niet verwant, maar met de prachtige armbanden van Silis kan je toch twinnen. Doe jezelf en je vriendin dezelfde set cadeau, of kies voor hetzelfde kleurenpalet met andere armbandjes. Zo ben je toch hetzelfde, maar niet helemaal. 

silis armbandenMerci voor de vriendschap

Soms wil je ook gewoon eens oprecht ‘Merci’ zeggen voor alles wat je vriendin al voor je deed. Dat kan met deze fijne geurkaars van The Gift Label. Schrijf er nog een mooi kaartje bij met waarom je blij bent dat ze jouw vriendin is. Emotionele tranen gegarandeerd! 

the gift label
En omdat het ook bijna Valentijn is…

Geven we je graag nog een paar toppers mee van Les Cordes. Schuif dit artikel als stille hint onder de neus van je man. 

les cordes

Oorbellen (ook in goud)

oorbellen les cordes

 Oorbellen (ook in zilver)

les cordes ketting

Kettingen

We duimen mee dat hij het snapt! ;-) Aan de mannen: een cadeaubon is ook àltijd een goed idee! 

RELATED ARTICLES