Laurence Delvallez - 2 nieuwe topcollecties

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Laurence Delvallez - 2 nieuwe topcollecties

De Laurence Delvallez fans kunnen hun hartje weer ophalen. Ieder seizoen komt Laurence Delvallez weer op de proppen met 3 nieuwe thema's in haar collectie. We gaan jullie nu extra blij maken want dit seizoen zijn er maar liefst VIER thema's. En 2 daarvan hebben we reeds gelanceerd de voorbije weken: het Minimal Green collectie en het Urban Metallic thema. 

 

Laurence Delvallez Minimal Green

De combinatie van donkergroen en bruin kenmerkte talrijke interieurontwerpen in de jaren ‘60 en ‘70. De ‘Minimal Green’-collectie alludeert op het nostalgische gevoel van deze periode, waarvan de invloeden ook terug te vinden zijn in hedendaags design. Donkergroen, bruin, beige en goud zijn de krachtige hoofdkleuren van deze collectie, maar ook de strepen en zwart-witcombinaties zorgen voor een vintage knipoog.

De combinatie van donkergroen en bruin kenmerkte talrijke interieurontwerpen in de jaren ‘60 en ‘70. De ‘Minimal Green’-collectie alludeert op het nostalgische gevoel van deze periode, waarvan de invloeden ook terug te vinden zijn in hedendaags design. Donkergroen, bruin, beige en goud zijn de hoofdkleuren van deze collectie, maar ook de strepen en zwart-witcombinaties zorgen voor een vintage knipoog.

minimal green laurence delvallez

laurence delvallez

urban green laurence delvallez

 

Laurence Delvallez Urban Metallic

En enkele dagen geleden hebben we ook het 2e thema gelanceerd: Urban Metallic. Wij waren op slag verliefd op deze prachtige collectie. De collectie bestaat uit zilver, brons/gouden en roze/rosé gouden juwelen. Wist je trouwens dat alle oorbellen van Laurence Delvallez vanaf nu worden afgewerkt met 18 karaat goud? Zeg maar vaarwel tegen allergieën. 

 

urban metallic laurence delvallez

urban metallic laurence delvallezurban metallic laurence delvallez

urban metallic laurence delvallez

>> SHOP LAURENCE DELVALLEZ HIER <<

 

RELATED ARTICLES