Roundies: haal dé zomer musthave van 2018 nu in huis!

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Roundies: haal dé zomer musthave van 2018 nu in huis!

De roundies (ronde strandlakens) zijn overgewaaid vanuit Australië en in de zomer van 2018 zullen deze niet meer weg te denken zijn van het strand. Door hun opvallende bohemian geïnspireerde prints werden ze al snel ook populair op Ibiza en de rest van Europa. 

beach roundie

Huh? Een ronde handdoek? Ja hoor, deze heeft een super groot voordeel. Als je lekker ligt te zonnen en de zon is gedraaid hoef je jouw handdoek niet meer te verleggen. Je draait gewoon zelf lekker door. 

beach roundie

Onze roundies hebben erg leuke prints! De prints zijn geïnspireerd op prachtige tropische stranden en exotische dieren. Door hun felle kleuren zijn ze erg opvallend. Of je hem nu gebruikt op het strand, aan het zwembad of tijdens een picknick in het park... je zal sowieso snel jouw handdoek terugvinden. De randen zijn mooi afgewerkt met leuke franjes.

Is de zomer voorbij? Jouw roundie hoeft niet in de kast te verdwijnen. Gebruik jouw roundie als tapijtje in de slaapkamer of badkamer, als plaid op de zetel of op bed. 

Welk materiaal? De roundies zijn gemaakt van microfiber. Deze stof is iets dunner dan een handdoek. Dus let op, het is geen badstof om jezelf mee af te drogen.

Hoe verzorgen? Was jouw roundie op 30 graden met gelijkaardige kleuren en slechts een beetje wasmiddel, zo blijft hij het langste mooi. 

>> Shop jouw nieuwe roundie hier <<

RELATED ARTICLES