Onze beste Moederdag cadeau tips

 

Op zondag 14 mei is het alweer zover... dan is het MOEDERDAG! Jouw mama verdient het beste, dus zie dat je niet met lege handen thuis komt. Met welk cadeau ga je jouw mama dit jaar blij maken? Wij geven onze favoriete cadeau tips voor super mama's! Geef haar een cadeau dat ze écht leuk vindt op moederdag.  


Make it personal

Kies voor een kettinkje met een leuke tekst of quote. Kies voor een tekst als 'mama', 'love you to the moon', 'forever',...

Al deze kettinkjes zijn verkrijgbaar in goud, zilver of rosé goud. En je kan ze ook leuk met elkaar combineren. Start layering!

Shop nu de nieuwe quote kettingen. Of kies voor een leuke armband met tekst. Deze armbanden zijn gemaakt van roestvrij staal dus ze zijn erg duurzaam. 

 

moederdag cadeau

 

Kies voor een uurwerk

We hebben deze week weer enkele nieuwe uurwerken online gezet! Heb je een fashionable mama? Kies dan zeker voor een trendy uurwerk van My Jewellery. We hebben net een nieuwe collectie met metallic uurwerken voor jullie klaar gezet!

Kiest jouw mama vaker voor een tijdloze klassieker? Neem dan zeker een kijkje in de prachtige collectie van Elie Beaumont uurwerken. De uurwerken van dit Londense merk worden steeds verzonden in een prachtige cadeau verpakking. 

 elie beaumont uurwerk


Ga voor een lederen handtas

Een mooie lederen handtas  heb je nooit teveel. We hebben net een erg leuke collectie met praktische cross body handtassen gelanceerd. Ze zijn niet alleen handig, ze zien er nog eens erg leuk uit ook. Je kan kiezen voor een neutraal exemplaar of ga voor een opvallende slangenprint. 

De handtassen van Elvy worden met veel zorg met de hand gemaakt in Nederland. Zo heb je telkens een uniek exemplaar!

 

elvy bags


Luxedy Gift Card

En weet je het echt niet meer? Koop dan een Luxedy cadeaubon en laat jouw mama zelf haar favoriete cadeau kiezen uit ons groot aanbod van juwelen, kleding, schoenen, zonnebrillen en zoveel meer! 

Ben je nog op tijd voor jouw cadeau? Kies dan voor een papieren gift card. Kies zelf het bedrag en wij sturen jouw een gift card (inclusief enveloppe) op met de post. 

Een last minute cadeau nodig? Shop een digitale cadeau bon en je ontvangt na betaling onmiddellijk een gift card in jouw mailbox. Deze hoef je alleen nog maar af te printen en klaar!

luxedy gift card


Bekijk de Moederdag collectie

Wij maakten een selectie van onze meest populaire items en stellen jullie graag al onze topcadeaus voor moederdag voor! 

Heb je graag dat we jouw aankoop verpakken als cadeautje? Laat het ons weten in het commentaarveld bij jouw bestelling. Zo hoef je dit alvast zelf niet meer te doen. 

En ben je zelf een mama? Je mag natuurlijk ook jezelf eens lekker verwennen en we wensen je alvast een hele fijne Moederdag! 

 

RELATED ARTICLES