Moet jij jouw BFF ook weken missen nu?

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Moet jij jouw BFF ook weken missen nu?

Wat een zotte dagen! We gaan nu even alle etentjes, sociale contacten, knuffels, dates, familiefeestjes moeten missen.... daarom bedachten we dat het misschien wel héél leuk zou zijn om een kleine attentie te sturen naar een dierbare? ;-)

Hoe blij zal jouw BFF zijn als ze onverwacht een leuk cadeautje van jou in de bus krijgt! Bestel je iets voor iemand anders? Zet het dan even bij de beschrijving bij jouw bestelling én voeg misschien ook een leuke boodschap toe. 

 

Tip 1: Handlotion van The Gift Label. Zijn jouw handen ook al helemaal ruw van het ontelbare handen wassen en de alcohol in de ontsmettingsproducten? Dan hebben wij hier een kei leuke handlotion voor jou klaar! Deze is bovendien 100% vegan. Bekijk alle producten van The Gift Label.

the gift label

the gift label 

 

Tip 2: Een mooi juweeltje van Ania Haie. Je shopt ze al vanaf 17 euro. En ze worden allemaal bezorgt in een heel mooi cadeauzakje en doosje. Bekijk hier alle zilveren en gouden juwelen van Ania Haie.

ania haie

ania haie

 

Tip 3: Een Luxedy cadeaubon. We moeten allemaal even door deze vervelende periode. Geef een Luxedy cadeaubon en kom wanneer het terug veilig is allemaal lekker gezellig bij ons shoppen! De cadeaubonnen kunnen natuurlijk ook steeds al digitaal worden gebruikt.

 

Stay safe sweeties en tot snel!!

Dorien x

RELATED ARTICLES