The ultimate Luxedy Gift Guide is here!

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
The ultimate Luxedy Gift Guide is here!

luxedy cadeau ideetjes

Wow... nog maar 40 dagen tot het Kerstmis is! Wij houden er zelf enorm van om cadeautjes te shoppen én te geven uiteraard. Zoals ieder jaar zoeken wij de leukste cadeautjes voor jullie uit. Laat ons jou helpen om het perfecte cadeau te vinden voor de juiste persoon. Ben je op zoek naar een cadeautje voor jouw lieve mama, jouw zus, nichtje of beste vriendin? Je kan ze hier met gemak allemaal vinden. We geven jullie een handig overzicht per budget. Gemakkelijker wordt het niet niet. 

cadeau

 

Zit je een beetje krap bij kas dit najaar? Of moet je héél veel cadeautjes kopen? No worries, wij zochten enkele leuke betaalbare cadeautjes voor jou uit onder de 25 euro. Kies voor een tijdloze stalen bangle met leuke quote of kies voor origineel iphone hoesje. Cadeaus hoeven niet duur te zijn om een blijvende indruk na te laten. 

cadeaus onder 25 euro

 

Voor jouw allerbeste vriendin of zus mag het nét iets meer zijn. Jullie kennen elkaar door en door dus eigenlijk zijn deze suggesties zelfs niet nodig. ;-) Ga voor een met de hand gebreide luxueuze sjaal of een super toffe sweater! Dit shoppen wij voor deze toppers bij Kerst. 

cadeaus onder de 50 euro

 

Voor jullie classy mama's en andere dierbare personen hebben we de ultieme cadeautjes verzameld. Kerstshoppen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies voor een elegant en tijdloos juweel van Dyrberg/Kern. Of ga voor exclusief Belgisch design van Laurence Delvallez of Inge Accessori. Hieraan zal ze jaren plezier beleven! Al deze juwelen zijn anti-allergisch en gemaakt met duurzame materialen. Bekijk onze volledige selectie!

cadeaus onder 75 euro

 

Tenslotte hebben we de BESTE CADEAUS OOIT verzameld. Nee... je gaat niks beters vinden. ;-) Geniet van onze meest exclusieve selectie cadeaus. Wat denk je van een super de luxe bodywarmer? Of oorbellen met originele Swarovski elementen afgewerkt. En we houden je ook niet tegen om deze toppers op jouw eigen wishlist te zetten. 

beste cadeau ideeen

 happy shopping

 

 

RELATED ARTICLES